Send Print

Bowling i København - tag kegler hos venner, familie og kollegaer


Invitér til bowling i DGI-byen. 16 toptunede baner og lækker lounge-stemning. Bilen kan I parkere i vores aflåste P-hus, og kommer I med tog/bus, ligger vi lige i hjertet af København 50 meter fra Hovedbanen.

Vær med til at forme fremtiden i DGI-byen
Vores vision er at videreudvikle DGI-byen som et aktivitetsmiljø og kulturelt omdrejningspunkt. Vi vil rigtig gerne høre dine meninger og ønsker til DGI-byen i fremtiden, og vi håber derfor, at du vil give os 5 minutter af din tid ved at udfylde følgende brugerundersøgelse. Som tak for hjælpen deltager du i konkurrencen om 1 times bowling, 1 årskort eller et 10-turskort til Vandkulturhuset. 


Nyhed! Shuffleboard i DGI-byens Bowling
Spillet/reglerne minder lidt om curling, er nemt at lære og spille. Spillekvaliteten er meget høj og underholdningsværdien er helt i top. Når konkurrenceinstinktet tager over, så bliver det endnu morsommere.
Spillet appelerer til alle aldre og til begge køn - derfor dets popularitet. Færdigheder og niveau spiller ingen rolle. Man bliver hurtig god til spillet… og de fleste bliver “hooked” med det samme. Du kan booke et shuffleboard bord online på samme måde som du booker en bowlingbane.

Du kan kombinere din bowlingtur med god mad og drikke i DGI-byens Restaurant. Prøv f.eks. vores spændende ShareFood koncept, som du kan læse mere om her. Måske er du mere til en omgang Bowl & Burger, som er vores egen hjemmelavet burger serveret med pomfritter. Læs mere om Spis & Bowl i DGI-byen.

Åbningstider
Mandag - torsdag kl. 15.00 - 22.00
Fredag - Lørdag  kl. 14.00 - 01.00
Søndag kl. 14.00 – 19.00

Book online
T /  3329 8020
E / event@dgi-byen.dk (venligst oplys: navn, adresse, tlf, mail og deltagerantal)


Gæster med gavekort kan ikke booke online, men skal henvende sig til DGI-byens Bowling på telefon eller mail.

Indsæt nyt indhold her
Book online
T /  3329 8020
E / event@dgi-byen.dk (venligst oplys: navn, adresse, tlf, mail og deltagerantal)

Gæster med gavekort kan ikke booke online, men skal henvende sig DGI-byens Bowling på telefon eller email.