Send Print

Hold efterårsferie eller Halloween i København - bo centralt på DGI-byens Hotel

København bugner af kulturelle tilbud i efterårsferien og under Halloween dagene. Smut en tur i biffen, tag på museum, eller nyd efterårsfarverne i byens mange parker.

Et ophold på DGI-byens Hotel er perfekt for hele familien. Trænger i til en pause fra shopping og kulturaktiviteter, kan I gratis bade i Vandkulturhuset som ligger side om side med hotelværelset. I kan selvfølgelig også benytte Træningshuset, hvis formen skal holdes ved lige. Som gæst på DGI-byens Hotel har du også andre fordele, spil gratis i DGI-byens bowling hvis du booker på dagen eller nyd en lækker middag i DGI-byens Restaurant.

For de yngste vil der i efterårsferien (uge 42) være et legerum, hvor man kan spille bordtennis, div. spil, tegne tegninger eller læse en bog i hygge hjørnet.

Det er altid billigst at booke direkte på vores website,hvor vi garanterer, at du får den bedst tilgængelige pris uden mellemled ogskjulte gebyrer.

Pris
1400 kr.  for et dobbelt værelse. Ekstra senge til børn 0>12 år er gratis (dog ved 4 personer er der et superior tillæg på 100 kr. pr. nat). Ekstra senge til voksne (over 12 år) 300 kr. pr. person. Max 4 personer pr. værelse.

Tilbuddet gælder fra 13. oktober - 5. november

Prisen dækker
Overnatning
Morgenmad
Parkering
Fri adgang til Vandkulturhuset og Træningshuset
Godtepose til børnene
Internet


Book dit ophold på DGI-byens Hotel
T / 3329 8070 
E / hotelbooking@dgi-byen.dk
Ved booking oplys koden "Efterår".