Send Print

Intensivt Crawl kursus

Morgen hold for crawl svømmere, som kan svømme crawl, men som gerne vil blive bedre eller vil have en lærer til at kigge ens teknik efter i sømmene. Dette hold er for folk der skal bruge crawl til f.eks KMD's 4-18-4, Christiansborg rundt eller triatlon. Hvis du har problemer med at svømme mere end 100 meter crawl uden pause, så kan vi med fordel henvise til vores crawl hold for let øvede og begyndere fredag aften.Intensivt Crawl kursus består af 8 undervisningsgange.

Tilmeld dig Intensivt Crawl kursus allerede i dag!

Sted
Vandkulturhuset, Idrætsbassinet og Elipsen

Instruktør
Poul Helge Helbo Hansen

Information om forløbet
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd i den almindelige åbningstid imellem undervisningsgangene i de 8 uger, hvor forløbet varer. 

Dage
Tirsdag og torsdag fra kl. 06.15 - 07.00

Pris 
2295 kr. pr. person

Tilmelding
Online tilmelding til Intensivt Crawl kursus

Tilmelding for nye medlemmer
1. Klik her for at åbne bookingsytemet (NY BRUGER i menuen)
2. Opret dig som nyt medlem. Husk mobilnummer og/eller mail så du får information, hvis lektionen aflyses. Hvis du allerede har et medlemsnummer, benyttes det samme medlemsnummer og kort. 

DGI-byen er mere end vandkultur, det er også mødekultur, events og oplevelser ud over det sædvanlige.

CPH Conference er byens mest centrale møde- og konferencecenter - kun 100 meter fra Hovedbanen.

DGI-byens Restaurant ligger centralt placeret mellem DGI-byen og Øksnehallen. Restauranten er indrettet i en tidligere kalvestald, som har været igennem en nænsom ombygning. 

Bowling i hjertet af København. Inviter venner, familie eller kollegaer på en uforglemmelig oplevelse hvor alle kan være med. 

Tilmeld dig DGI-byens nyhedsbrev