Send Print

Crawl undervisning for begyndere og let øvede

Svømmehold for både begyndere og let øvede. Underviserne screener dine færdigheder og placerer dig herefter på det hold, hvor du vil få mest ud af undervisningen. Der er et begrænset antal pladser. Der vil blive sat fokus på kropspositionen i vandet, sammensætningen af ben- og armtag samt vejrtrækning. Kan man disse 3 ting, er man godt på vej. For at nå dertil vil vi gennem øvelser arbejde med de forskellige dele af crawltaget og til sidst få en sammenhængende svømmestil.

Tilmeld dig Crawl for begyndere og let øvede allerede i dag!

Sted
Vandkulturhuset, Idrætsbassinet 

Instruktør
Karin Munkholm og Poul Helge Helbo Hansen

Information om forløbet
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd i den almindelige åbningstid imellem undervisningsgangene i de 8 uger, hvor forløbet varer. 

Dage
Fredag fra kl. 19.00 – 19.50

Pris
1195 kr. pr. person.

Tilmelding
Online tilmelding til Craw for begyndere og let øvede

Tilmelding for nye medlemmer
1. Klik her for at åbne bookingsytemet (NY BRUGER i menuen)
2. Opret dig som nyt medlem. Husk mobilnummer og/eller mail så du får information, hvis lektionen aflyses. Hvis du allerede har et medlemsnummer, benyttes det samme medlemsnummer og kort. 

Note
This team is also for English speaking participants. If you are interested in swimming lessons for beginners, new swimmers or free stylers please feel free to contact idraetadm@dgi-byen.dk for further information.

DGI-byen er mere end vandkultur, det er også mødekultur, events og oplevelser ud over det sædvanlige.

CPH Conference er byens mest centrale møde- og konferencecenter - kun 100 meter fra Hovedbanen.

DGI-byens Restaurant ligger centralt placeret mellem DGI-byen og Øksnehallen. Restauranten er indrettet i en tidligere kalvestald, som har været igennem en nænsom ombygning. 

Bowling i hjertet af København. Inviter venner, familie eller kollegaer på en uforglemmelig oplevelse hvor alle kan være med. 

Tilmeld dig DGI-byens nyhedsbrev