Send Print

Mermaid Fitness 

Svømning med havfruehale er en ny dille, som er ved at vinde indpas i Danmark. 

Prøv at svømme med havfruehale i DGI-byen. Lær de grundlæggende bevægelser og dyk og måske en enkelt havfruefigur eller 2. 

Vi bruger Mahina Merfin, som er en flot og blød monofinne, der har et fantastisk vandgreb og giver rigtig god fart til at svømme med. Købes til særpris (590 kr.) med rabatkode på SwimOnline. Mahina Mermaid - havfruehale kan købes her.

Du kan leje halen til workshoppen for 100 kr. eller købe din egen via linket. 

Underviser: Ditte Berdiin Rosenkrantz-Theil er svømmelærer og instruktør i vandmotion med ca. 20 år på bagen og kører sin egen svømmeskole i København. Er i øvrigt gammel konkurrencesvømmer. Med dette kursus og andre workshops og forløb bringer hun havfruesvømningen til Danmark med inspiration fra Tyskland. Har opfundet en række havfruesvømmetag henover det sidste års tid.

Prisen inkluderer deltagelse i workshoppen og indgang til Vandkulturhuset.

Der tages forbehold for ændringer såfremt der ikke er deltagere nok til at oprette holdet. Beløbet refunderes udelukkende hvis DGI-byen aflyser holdet. Ellers er tilmelding bindende.

Tilmeld dig Mermaid Fitness allerede i dag! 

Sted
Vandkulturhuset

Instruktør
Ditte Berdiin Rosenkrantz-Theil

Information om forløbet
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd imellem undervisningsgangene i de 8 uger, hvor forløbet varer (i den almindelige åbningstid). 

Dage
Onsdag fra kl. 21.00 - 22.00

Pris
1295 kr. pr. person

Tilmelding
Online tilmelding til Mermaid Fitness

Tilmelding for nye medlemmer
1. Klik her for at åbne bookingsytemet (NY BRUGER i menuen)
2. Opret dig som nyt medlem. Husk mobilnummer og/eller mail så du får information, hvis lektionen aflyses. Hvis du allerede har et medlemsnummer, benyttes det samme medlemsnummer og kort. 

DGI-byen er mere end vandkultur, det er også mødekultur, events og oplevelser ud over det sædvanlige.

CPH Conference er byens mest centrale møde- og konferencecenter - kun 100 meter fra Hovedbanen.

DGI-byens Restaurant ligger centralt placeret mellem DGI-byen og Øksnehallen. Restauranten er indrettet i en tidligere kalvestald, som har været igennem en nænsom ombygning. 

Bowling i hjertet af København. Inviter venner, familie eller kollegaer på en uforglemmelig oplevelse hvor alle kan være med. 

Tilmeld dig DGI-byens nyhedsbrev