Send Print

Øksnehallen, smuk og karakterfuld udstillingsvenue for kultur- og erhvervsliv

  • Skabt til fester, konferencer og messer
  • 100 meter fra Hovedbanen
  • 5.000 smukke kvadratmeter
  • Plads til mere end 3500 mennesker

Et 5.000 m2 stort rum med karakteristiske søjler, der bærer tagkonstruktionen med ovenlys. Det smukke rum er meget fleksibelt og kan inddeles i mindre enheder. Øksnehallen har blandt andet lagt rum til mange spændende kulturaktiviteter fra biludstillinger, modemesser og luksusloppemarkeder til øko-messer, koncerter samt foto- og kunstudstillinger. 

Det siger vores kunder

”Da vi skulle vælge rammerne for vores årsmøde, faldt valget igen i år på Øksnehallen, fordi Øksnehallen har en central beliggenhed, og at vi som kunde får tildelt en professionel projektleder, professionel teknisk håndtering samt at deres kok leverer et velsmagende traktement. Igen i år evaluerer årsmødedeltagerne Øksnehallen som værende et konferencested helt i top.Vi er glade for det gode samarbejde og den tryghed det giver, at have afstemt alle forventninger forud for dagen med Øksnehallens professionelle team. Som vært kan man fint nyde stemningen og atmosfæren. Teamet fortjener anerkendelse og stor ros for det behagelige samarbejde, masser af gode idéer og sublim afvikling.Vi kan varmt anbefale at afvikle konferencer dér.”
Konference - 1100 deltagere

”Efter mange års erfaring i afholdelse af shows, er Øksnehallen det bedste sted jeg til d.d. har prøvet. Servicen var i top hele vejen igennem, intet var umuligt, hurtig tilbagemelding,fantastisk location og medarbejdere der ved hvad de laver. På selve dagen var alt klart og stillet op i god tid og under selve afholdelsen fungerede alt upåklageligt. Helt igennem et topprofessionelt team der sikrede en god oplevelse for os og vores kunder.”
Fest - 500 deltagere

Øksnehallen forpagtes af DGI-byen. Placeringen side om side i Københavns centrum giver mange muligheder for at sammensætte erhvervsarrangementer med business og pleasure efter smag, behag og budget.
Læs mere om konferencer, messer og fester.

Book Øksnehallen 
T / 3329 8060
E / booking@dgi-byen.dk

Øksnehallen
Halmtorvet 11
1700 København V