Send Print

Øksnehallen, smuk og karakterfuld udstillingsvenue for kultur- og erhvervsliv


Et 5000 m2 stort rum med karakteristiske søjler, der bærer tagkonstruktionen med ovenlys. Det smukke rum er meget fleksibelt og kan inddeles i mindre enheder. Øksnehallen har blandt andet lagt rum til mange spændende kulturaktiviteter fra biludstillinger, modemesser og luksusloppemarkeder til øko-messer, koncerter samt foto- og kunstudstillinger.

- Perfekt til fester, konferencer og messer
- 100 meter fra Hovedbanen
- En del af Kødbyen
- 5000 smukke kvadratmeter
- Plads til mere end 3500 mennesker
- Hallen kan inddeles efter behov
- Produktionsledere og eget teknisk team
- Dygtige kokke med fokus på kvalitet og kreativitet 

Sommerudstilling 2017
Oplev hele tre forskellige udstillinger i Øksnehallen i perioden 28. juni - 1. august.

Gadefotografi – en hyldest til hverdagen
Udstillingen ser gadefotografiet som et meget bredt begreb, dækkende fotografi, der skildrer hverdagen, som den udfolder sig i offentlige rum over hele verden. 

Den omfatter både historisk og samtidigt gadefotografi og tilbyder et unikt perspektiv på genren og dens forskellige retninger.

Udstillingen omfatter fotografer/kunstnere fra hele verden men med vægt på Skandinavien.

Vivian Maier er udstillingens hovednavn. Hun er repræsenteret af en stor vandreudstilling: Vivian Maier – In Her Own Hands.

Læs mere om "Gadefotografi - en hyldest til hverdagen".


Olympus - Perspective Playground
Olympus Perspective Playground er en kunstudstilling med interaktive og walk-in installationer skabt af international anerkendte kunstnere. Efter 14 Playgrounds med mere end 350.000 besøgende i seks lande, kommer udstillingen denne sommer til at åbne dørene i København. Udstillingen har åbent fra 28. juni til og med 23. juli.

Læs mere om "Olympus - Perspective Playground".


SKÆG
I udstillingen SKÆG tegner Lasse Bak Mejlvangs portrætter et spændende billede af en række meget forskellige personer med de mest fantastiske og imponerende skæg og ikke mindst personlighederne bag skægget.

Læs mere om "SKÆG" af Lasse Bak Mejlvang.