Send Print

OLYMPUS PERSPECTIVE PLAYGROUND - Oplev kunst gennem et kameraøje

Dato
28. juni - 23. juli

Tid

Søndag - torsdag kl. 10.00 - 20.00
Fredag og lørdag kl. 10.00 - 22.00.

OLYMPUS PERSPECTIVE PLAYGROUND er en kunstudstilling med interaktive og walk-in installationer skabt af international anerkendte kunstnere. Efter 14 Playgrounds med mere end 350.000 besøgende i seks lande, kommer udstillingen denne sommer til Øksnehallen.

Kunst møder fotografering og videnskab
Installationen ’EyeCatcher’ af Humatic fejrer skønheden og det unikke af det menneskelige iris og reflekterer over den voksende betydning af systemer, der behandler biometriske data autonomt.

Kunstneren Marcus Doering og Ben Lauber er allerede præsenteret i flere tidligere Playground udstillinger. Deres sociale skulptur ’Resonant Space’ inviterer de besøgende til at være en del af den og konstant redesigne værket med deres egen bevægelse.

“Contact lens” af Haruka Kojin består af mange akryl linser i forskellige størrelser, som viser livet på hovedet, og fordrejer virkeligheden, som vi ser den gennem vores egne øjne.

Martin Butler, hvis arbejde også var udstillet på tidligere Playgrounds fra 2013 til 2017, præsenterer ”Ø” – en præstationsinstallation, der lader den besøgende være hovedpersonen.

”Fantastic Voyage” af schnellebuntebilder tager den besøgende på en virtuel tur gennem the abstrakte indre af en skulptur. Inspireret af mulighederne af moderne endoskopi, vækker kunstværket denne reaktive verden til livs, imens man kigger gennem virtual reality briller.

Desuden vil der være mulighed for lys maleri, hvor eksponeringerne er lavet ved at flytte en håndholdt lyskilde, imens du tager et lang eksponerings fotografi, og få taget et professionelt portrætfoto.

Hver fredag og lørdag vil der afholdes forskellige aften events.

Kort om Olympus
Olympus Europa er hovedkvarteret for regionerne i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) i Olympus, Tokyo. Som en verdensomspændende førende producent af optisk og digital præcisionsteknologi, leverer Olympus innovative løsninger til state-of-the-art medicinske systemer, digitale kameraer samt videnskabelige løsninger. Virksomhedens prisbelønnede produkter er medvirkende til påvisning, forebyggelse og healing af sygdom, fremmende af videnskabelig forskning og dokumenterende af livet med kunstnerisk frihed. I hænderne på sine kunder, bidrager Olympus’ high-tech produkter til at gøre folks liv sundere, sikrere og mere tilfredsstillende.

Find yderligere information på Perspective Playground.