Send Print

Kom i form i DGI-byen

Vær med til at forme fremtiden i DGI-byen
Vores vision er at videreudvikle DGI-byen som et aktivitetsmiljø og kulturelt omdrejningspunkt. Vi vil rigtig gerne høre dine meninger og ønsker til DGI-byen i fremtiden, og vi håber derfor, at du vil give os 5 minutter af din tid ved at udfylde følgende brugerundersøgelse. Som tak for hjælpen deltager du i konkurrencen om 1 times bowling, 1 årskort eller et 10-turskort til Vandkulturhuset. 


Vil du tæve vennerne i en omgang badminton, gå til idræt i en forening, svømme i fred og ro, eller træne styrke og kondi i et lille og hyggeligt Træningscenter? I DGI-byen er der mange forskellige muligheder for at komme i form. Vælg det der passer til dig.

Vores udendørs FlexFodboldbaner er åbne hele året, hvor du kan invitere venner og kollegaer til en omgang fodbold. FlexFodboldbanen er forholdsvis lille (18,5 x 10 meter) beregnet til 4 mod 4. Men, det er jer der bestemmer om i vil spille alt fra 1 mod 1 til lige så mange som i synes er sjovt. Banen er tillukket som et bur, der netop gør, at bolden holdes i spil og pulsen forbliver høj. Læs mere her.

Har du allerede en medlemsprofil hos DGI-byen, så kan du booke hold, finde medlemsinfo og meget andet i vores online medlems- og bookingsystem.