Send Print

Kom i form i DGI-byen


OBS! Vigtig info vedrørende DGI-byens telefonsystem.
Vi er i øjeblikket  ved at installere et nyt telefonsystem. Dette kan desværre resultere i periodiske forstyrrelser og længere svartider. Vores It-afdeling arbejder på højtryk for at få gennemført implementeringen, indtil da håber vi på jeres forståelse. 

Vil du tæve vennerne i en omgang badminton, gå til idræt i en forening, svømme i fred og ro, eller træne styrke og kondi i et lille og hyggeligt Træningscenter? I DGI-byen er der mange forskellige muligheder for at komme i form. Vælg det der passer til dig.

Vores udendørs FlexFodboldbaner er åbne hele året, hvor du kan invitere venner og kollegaer til en omgang fodbold. FlexFodboldbanen er forholdsvis lille (18,5 x 10 meter) beregnet til 4 mod 4. Men, det er jer der bestemmer om i vil spille alt fra 1 mod 1 til lige så mange som i synes er sjovt. Banen er tillukket som et bur, der netop gør, at bolden holdes i spil og pulsen forbliver høj. Læs mere her.

Har du allerede en medlemsprofil hos DGI-byen, så kan du booke hold, finde medlemsinfo og meget andet i vores nye online medlems- og bookingsystem.