Send Print

Kom i form i DGI-byen


I DGI-byen står den på sommerferie, og det går ikke stille af sig. Kom og hop på verdens største mobile hoppepude, spil forskellige boldspil eller dyst mod hinanden på fodboldbanen. Idrætshuset, DGI-byen, Kl. 10.00 - 17.00 hver dag til og med 31. juli. Det koster kun 25 kr. pr. barn, hvis du har været i Vandkulturhuset at svømme.

Vil du tæve vennerne i en omgang badminton, gå til idræt i en forening, svømme i fred og ro, eller træne styrke og kondi i et lille og hyggeligt Træningscenter? I DGI-byen er der mange forskellige muligheder for at komme i form. Vælg det der passer til dig.

2. maj åbner vi for vores FlexFodboldbaner. FlexFodboldbanen er forholdsvis lille (18,5 x 10 meter) beregnet til 4 mod 4. Men, det er jer der bestemmer om i vil spille alt fra 1 mod 1 til lige så mange som i synes er sjovt. Banen er tillukket som et bur, der netop gør, at bolden holdes i spil og pulsen forbliver høj. Læs mere her.

Har du allerede en medlemsprofil hos DGI-byen, så kan du booke hold, finde medlemsinfo og meget andet i vores nye online medlems- og bookingsystem.