Send Print

Vandkulturhuset i DGI-byen -  meget mere end en svømmehal... 


Vi sætter nye standarder for svømmeidræt og giver motions- og klubsvømmere fine betingelser. Vi bruger også rummet til fx. fester, koncerter, modeshows, film og teater.

Vi minder om at på hverdage i skoleferier (vinterferie, påskeferie, sommerferie, efterårsferie og juleferie) stiger billetprisen i Vandkulturhuset med 10 kr.

Vær med til at forme fremtiden i DGI-byen
Vores vision er at videreudvikle DGI-byen som et aktivitetsmiljø og kulturelt omdrejningspunkt. Vi vil rigtig gerne høre dine meninger og ønsker til DGI-byen i fremtiden, og vi håber derfor, at du vil give os 5 minutter. af din tid ved at udfylde følgende brugerundersøgelse. Som tak for hjælpen deltager du i konkurrencen om 1 times bowling, 1 årskort eller et 10-turskort til Vandkulturhuset.

Nyt! Svømme-vejledning
Går du og overvejer at starte på et svømmehold - men er i tvivl om, hvilket hold der passer til dig?

Er du en erfaren svømmer, der gerne vil blive endnu bedre – men mangler nogen til at vejlede dig?

Så er vores svømme-vejlednings hold lige noget for dig!

En gang om måneden afholder vi svømmeklinikker, hvor du kan blive vejledt af DGI-byens erfarne svømmelærere, Karin Munkholm og Poul Helge Helbo Hansen.

Du tilmelder dig et af holdene - i tidsrummet 08.30 - 09.30 eller 09.30 - 10.30 - og mens du er inde at svømme i denne time, vil svømmelærerne være til rådighed, og du vil blive tildelt 20 minutters dedikeret undervisning.

Svømmevejledning 11. februar
Kl. 08.30 - 09.30 - Online tilmelding
Kl. 09.30 - 10.30 - Online tilmelding

Svømme-vejledning 4. marts
Kl. 08.30 - 09.30 - Online tilmelding
Kl. 09.30 - 10.30 - Online tilmelding

Svømme-vejledning 1. april
Kl. 08.30 - 09.30 - Online tilmelding
Kl. 09.30 - 10.30 - Online tilmelding


Nyt! Mermaid Fitness
Svømning med havfruehale er en ny dille, som er ved at vinde indpas i Danmark. 
Lær de grundlæggende bevægelser og dyk. Læs mere om Mermaid Fitness.

Nyt! Intensivt svømmekursus
Intensivt svømmekursus for både begyndere og erfarne svømmere, der gerne vil lære at svømme inden sommerens ferier. Fokus vil være på brystsvømning, flydning og vandtrædning. Læs mere om Intensivt svømmekursus.

Fridykning - bliv en haj til at holde vejret! 
Velkommen til DGI-byens introduktion til Fridykning, hvor du lynhurtigt vil blive en haj til at holde vejret og lære at bevæge dig energimæssigt besparende og med go' fremdrift. Læs mere om Fridykning.

Saunagus i Vandkulturhuset
Trænger du til at blive forkælet? Så inviterer vi dig til saunagus - en sanselig oplevelse, der fremmer dit velvære.Vores gusmestre giver dig en totaloplevelse med duft, varme, ro og fordybelse. Læs mere om saunagus.

Morgenkaffe og te til de morgenfriske
Vi giver ugens sidste dag før weekenden et skub i den rigtige retning og byder på gratis te og kaffe til alle morgenfriske svømmegæster (kl. 6.00 - 9.00). Ses vi på fredag?

Brug af DGI-byens saunaer
Der er en mindre sauna tilknyttet hvert omklædningsrum, herre og damer for dig, som kan besøges uden badetøj.

Ved bassinerne findes en større sauna til fælles brug, som skal besøges med badetøj.
Der kan være afholdelse af Saunagus som kræver tilmelding. 
Når saunaen ikke bliver brugt til arrangementer, kan det benyttes frit af Vandkulturhusets gæster. Husk håndklæde til at sidde på og eventuelt vand. 

Obs
Der skiftes svømmeretning i Ellipsen i Vandkulturhuset hver mandag, så man ikke svømmer i samme retning hver uge. På den måde får man trænet begge sider af kroppen lige meget, det er først og fremmest for at tilgodese dem der svømmer meget og svømmer langt.

Vil du have et svømmebevis? I DGI-byens Vandkulturhus kan du få udstedt et svømmebevis på alle hverdage ved at kontakte dagens bademester.

DGI-byen er mere end vandkultur, det er også mødekultur, events og oplevelser ud over det sædvanlige.

CPH Conference er byens mest centrale møde- og konferencecenter - kun 100 meter fra Hovedbanen.

DGI-byens Restaurant ligger centralt placeret mellem DGI-byen og Øksnehallen. Restauranten er indrettet i en tidligere kalvestald, som har været igennem en nænsom ombygning. 

Bowling i hjertet af København. Inviter venner, familie eller kollegaer på en uforglemmelig oplevelse hvor alle kan være med. 

Tilmeld dig DGI-byens nyhedsbrev