Send Print

Vandkulturhuset i DGI-byen -  meget mere end en svømmehal... 


Vi sætter nye standarder for svømmeidræt og giver motions- og klubsvømmere fine betingelser. Vi bruger også rummet til fx. fester, koncerter, modeshows, film og teater.

Fridykning - bliv en haj til at holde vejret! 
Thomas Kirk byder velkommen til DGI-byens introduktion til Fridykning, hvor du lynhurtigt vil blive en haj til at holde vejret og lære at bevæge dig energimæssigt besparende og med go' fremdrift. Kom og vær med på et hold, der for alvor udvider din horisont, ændrer dit sind, din kropsbevidsthed og åbner op for en helt ny verden. Læs mere om Fridykning

Saunagus i Vandkulturhuset
Trænger du til at blive forkælet? Så inviterer vi dig til saunagus - en sanselig oplevelse, der fremmer dit velvære.Vores gusmestre giver dig en totaloplevelse med duft, varme, ro og fordybelse. Læs mere om saunagus

Svømning for de morgenfriske
Vi giver ugens sidste dag før weekenden et skub i den rigtige retning og byder på gratis te og kaffe til alle morgenfriske svømmegæster (kl. 6.00 - 9.00). Ses vi på fredag?

Glæd dig til
Springbassin med klatrevæg, vandtrampolin, vippe og et 5 meters udspringsrepos. Ellipsebassin med 100 meter svømmebane.
Aktivitets- og legebassin.
Børnebassin med paddehat, vandgardin og boblezoner.  
Varmtvandsbassin til bla. genoptræning, babysvømning og ren afslapning.
Jacuzzi.

Obs
Der skiftes svømmeretning i Ellipsen i Vandkulturhuset hver mandag, så man ikke svømmer i samme retning hver uge. På den måde får man trænet begge sider af kroppen lige meget, det er først og fremmest for at tilgodese dem der svømmer meget og svømmer langt.