Send Print

Vandkulturhuset i DGI-byen -  meget mere end en svømmehal... 


Vi sætter nye standarder for svømmeidræt og giver motions- og klubsvømmere fine betingelser. Vi bruger også rummet til fx. fester, koncerter, modeshows, film og teater.

Mermaid Performance (10. august – 17. maj) 

Mermaid Fitness (10. august – 28. september) 

Vandtræning for gravide (12. august – 30. september) 

Vandtilvænning for voksne (12. august – 30. september kl. 17:10-18:00) 

Vandtilvænning for voksne (12. august – 30. september kl. 18:00-18:50) 

Crawl for begyndere og let øvede (12. august – 30. september) 

Intensivt Crawl kursus (16. august – 6. oktober) 

Fridykning, introduktionskursus (5. september – 29. september) 

Intensivt Svømme kursus (6. september – 29. september) 

Nyt! Mermaid Fitness
Svømning med havfruehale er en ny dille, som er ved at vinde indpas i Danmark. 
Lær de grundlæggende bevægelser og dyk. Læs mere om Mermaid Fitness.

Nyt! Intensivt svømmekursus - bliv klar til sommer
Intensivt svømmekursus for både begyndere og erfarne svømmere, der gerne vil lære at svømme inden sommerens ferier. Fokus vil være på brystsvømning, flydning og vandtrædning. Læs mere om Intensivt svømmekursus.

Fridykning - bliv en haj til at holde vejret! 
Velkommen til DGI-byens introduktion til Fridykning, hvor du lynhurtigt vil blive en haj til at holde vejret og lære at bevæge dig energimæssigt besparende og med go' fremdrift. Læs mere om Fridykning.

Saunagus i Vandkulturhuset
Trænger du til at blive forkælet? Så inviterer vi dig til saunagus - en sanselig oplevelse, der fremmer dit velvære.Vores gusmestre giver dig en totaloplevelse med duft, varme, ro og fordybelse. Læs mere om saunagus.

Morgenkaffe og te til de morgenfriske
Vi giver ugens sidste dag før weekenden et skub i den rigtige retning og byder på gratis te og kaffe til alle morgenfriske svømmegæster (kl. 6.00 - 9.00). Ses vi på fredag?


DGI-byen er mere end vandkultur, det er også mødekultur, events og oplevelser ud over det sædvanlige.
CPH Conference er byens mest centrale møde- og konferencecenter - kun 100 meter fra Hovedbanen. Læs mere om DGI-byens møde- og konferencefaciliteter.

DGI-byens restaurant ligger centralt placeret mellem DGI-byen og Øksnehallen. Restauranten er indrettet i en tidligere kalvestald, som har været igennem en nænsom ombygning. Læs mere om DGI-byens restaurant.

Bowling i hjertet af København. Inviter venner, familie eller kollegaer på en uforglemmelig oplevelse hvor alle kan være med. Læs mere om bowling i DGI-byen.


Besøg af Kirk Rønler i Vandkulturhuset
Er du nysgerrig på de mange muligheder der er i Vandkulturhuset, så læs hvad bloggeren og træningsnørden, Kirk Rønler, har skrevet om nogle af vores aktiviteter.

Aqua Yoga & Pilates
‘Det er noget af det mest afslappende og energi-givende jeg længe har oplevet’. Læs mere om Aqua Yoga og Aqua Pilates.

Aqua Bike
‘Kan man egentlig få noget ud af at træne Aqua Bike?’ Læs mere om Aqua Bike.

Velværeaften
‘Med en kop te på kanten af boblebadet snakker vi og på en eller anden måde, mere dybt end hvis vi havde siddet på en cafe. En god oplevelse sammen med en veninde eller kæreste’. Læs mere om Velværeaften.

Saunagus
'Hver gang der er kommet en duftolie på ovnen, starter gusmesteren noget der mest af alt minder om en spansk Toreador med et håndklæde…’. Læs mere om saunagus.

Fridykning
‘Har du lyst til at opleve den ultimative ro?’ Læs mere om fridykning.


Obs
Der skiftes svømmeretning i Ellipsen i Vandkulturhuset hver mandag, så man ikke svømmer i samme retning hver uge. På den måde får man trænet begge sider af kroppen lige meget, det er først og fremmest for at tilgodese dem der svømmer meget og svømmer langt.