Send Print

Vandkulturhuset i DGI-byen -  meget mere end en svømmehal... 


Vandkulturhuset sætter nye standarder for svømmeidræt og giver motions- og klubsvømmere fine betingelser. Vi bruger også rummet til fx. fester, koncerter, modeshows, film og teater.

Vi minder om at på hverdage i skoleferier (vinterferie, påskeferie, sommerferie, efterårsferie og juleferie) stiger billetprisen i Vandkulturhuset med 10 kr.

Nyt! Lej en svømmelærer
Går du og overvejer at starte på et svømmehold eller få svømmeundervisning, men er I tvivl om, hvilket hold der passer til dig?
Er du en erfaren svømmer, der gerne vil blive endnu bedre – men mangler nogen til at vejlede dig?
Søger du privatundervisning - til dig selv eller dine børn?

Så har du muligheden for at leje en svømmelærer. Du skal blot booke og betale online og så får du en personlig svømmetræner.

Vi tilbyder privat svømmeundervisning hver lørdag, hvor du vil blive vejledt af DGI-byens erfarne svømmelærere, Karin Munkholm og Poul Helge Helbo Hansen.

Op til 2 personer kan deles om en tid, uden ekstra betaling.
Hvis i er 2, der ønsker at dele en tid, så book tiden og kontakt os efterfølgende på idraetadm@dgi-byen.dk, så vi ved, at I kommer 2.

Prisen er inkl. entre til svømmehallen

Hvis du ønsker at booke 4 x 30 minutter, så er prisen 1350 kr. og du får en undervisning gratis. Skriv til os på idraetadm@dgi-byen.dk for booking af 4 x 30 minutter.

Få privat svømmeundervisning hver lørdag:
Kl. 08.30 - 09.00
Kl. 09.00 - 09.30
Kl. 09.45 - 10.15

Obs
Der skiftes svømmeretning i Ellipsen i Vandkulturhuset hver mandag, så man ikke svømmer i samme retning hver uge. På den måde får man trænet begge sider af kroppen lige meget, det er først og fremmest for at tilgodese dem der svømmer meget og svømmer langt.

Vil du have et svømmebevis? I DGI-byens Vandkulturhus kan du få udstedt et svømmebevis på alle hverdage ved at kontakte dagens bademester.

Bliv informeret om ekstraordinære lukketider

Hvis du ønsker at modtage en mail omkring ekstra lukketider kan du tilmelde dig her.

  E-Mail: