Send Print

Vandkulturhuset i DGI-byen -  meget mere end en svømmehal... 


Vi sætter nye standarder for svømmeidræt og giver motions- og klubsvømmere fine betingelser. Vi bruger også rummet til fx. fester, koncerter, modeshows, film og teater

Åbningstider - helligdage i april og maj
Fredag 22. april, Store bededag kl. 08.00 - 18.00
Torsdag 5. maj, Kristi Himmelfart kl. 08.00 - 18.00
Mandag 16. maj, 2. Pinsedag kl. 08.00 - 18.00

Besøg af Kirk Rønler i Vandkulturhuset
Er du nysgerrig på de mange muligheder der er i Vandkulturhuset, så læs hvad bloggeren og træningsnørden, Kirk Rønler, har skrevet om nogle af vores aktiviteter.

Aqua Yoga & Pilates
‘Det er noget af det mest afslappende og energi-givende jeg længe har oplevet’.

Aqua Bike
‘Kan man egentlig få noget ud af at træne Aqua Bike?’

Velværeaften
‘Med en kop the på kanten af boblebadet snakker vi og på en eller anden måde, mere dybt end hvis vi havde siddet på en cafe. En god oplevelse sammen med en veninde eller kæreste’.

Saunagus
'Hver gang der er kommet en duftolie på ovnen, starter gusmesteren noget der mest af alt minder om en spansk Toreador med et håndklæde…’

Fridykning
‘Har du lyst til at opleve den ultimative ro?’


Nyt! Intensivt svømmekursus - bliv klar til sommer
Intensivt svømmekursus for både begyndere og erfarne svømmere, der gerne vil lære at svømme inden forårets og sommerens ferier. Fokus vil være på brystsvømning, flydning og vandtrædning. Erfarne svømmere er velkomne til at komme og få pudset teknikken af. 
Crawlere henvises til crawl kurserne: Crawl for begyndere og Intensivt crawl kursus.

Dato:
26. april - 24. maj

Tid 
Kl. 7.15 - 8.00

Pris
1.195 kr.
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd i den almindelige åbningstid imellem undervisningsgangene i de 8 uger, som forløbet varer.

Tilmelding
Tilmeld dig Intensivt svømmekursus online - bliv klar til sommerNyt! Mermaid Fitness
Få styrket din core muskulatur med lækker vandmotion iført havfruehale! Du lærer at svømme med havfruebevægelser under vandet og med rytmisk vejrtrækning i vandoverfladen. ”Stående øvelser” på dybt vand er også en del af træningen. Mermaid fitness er core- og konditionstræning og en fantastisk lækker måde at bevæge sig i vandet. Når du først har fanget bevægelsen bliver din nye svømmetræning en leg.

Dato
Onsdage fra 30. marts – 18. maj

Tid 
kl. 21.15 – 22.00

Pris
1.195 kr. 
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd i den almindelige åbningstid imellem undervisningsgangene i de 8 uger, hvor forløbet varer. 

Fridykning - bliv en haj til at holde vejret! 
Thomas Kirk byder velkommen til DGI-byens introduktion til Fridykning, hvor du lynhurtigt vil blive en haj til at holde vejret og lære at bevæge dig energimæssigt besparende og med go' fremdrift. Kom og vær med på et hold, der for alvor udvider din horisont, ændrer dit sind, din kropsbevidsthed og åbner op for en helt ny verden. Læs mere om Fridykning


Saunagus i Vandkulturhuset
Trænger du til at blive forkælet? Så inviterer vi dig til saunagus - en sanselig oplevelse, der fremmer dit velvære.Vores gusmestre giver dig en totaloplevelse med duft, varme, ro og fordybelse. Læs mere om saunagus


Svømning for de morgenfriske
Vi giver ugens sidste dag før weekenden et skub i den rigtige retning og byder på gratis te og kaffe til alle morgenfriske svømmegæster (kl. 6.00 - 9.00). Ses vi på fredag?


Glæd dig til
Springbassin med klatrevæg, vandtrampolin, vippe og et 5 meters udspringsrepos. Ellipsebassin med 100 meter svømmebane.
Aktivitets- og legebassin.
Børnebassin med paddehat, vandgardin og boblezoner.  
Varmtvandsbassin til bla. genoptræning, babysvømning og ren afslapning.
Jacuzzi.

Obs
Der skiftes svømmeretning i Ellipsen i Vandkulturhuset hver mandag, så man ikke svømmer i samme retning hver uge. På den måde får man trænet begge sider af kroppen lige meget, det er først og fremmest for at tilgodese dem der svømmer meget og svømmer langt.