Send Print

Vandtræning for gravide

Opnå velvære og god form under graviditeten. Du kan starte efter 14. graviditetsuge, og du behøver ikke at kunne svømme for at deltage.

For gravide er der særlige fordele ved at træne i vand. Vandets opdrift gør at tyngdepåvirkningen er væsentlig mindre end på land, så kroppen føles lettere. Vandet er mobilt og dets modstand aktiverer alle kroppens muskler. Vandet yder et blidt pres på huden, som stimulerer venepumpen, hvilket forebygger og afhjælper hævelser i ben og hænder.

Vi vil have fokus på hensigtsmæssig kropsholdning og arbejde med forskellige redskaber, lave øvelser for led, kredsløb, styrke, udstrækning og afspænding. Øvelserne tilpasses den enkelte deltager og der gives flere sværhedsgrader, så alle kan være med. 

Max. 16 deltagere per hold.

Tilmeld dig Vandtræning for gravide allerede i dag!

Sted
Vandkulturhuset, Idrætsbassinet 

Instruktør
Mie Vibe Lyngby Fjelstrup 

Information om forløbet
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd imellem undervisningsgangene i de 8 uger, hvor forløbet varer (i den almindelige åbningstid). 

Dage
Fredag fra kl. 15.00 - 15.50 og 16.00 - 16.50 

Pris
1195 kr. pr. person for 8 undervisningsgange.   

Tilmelding
Online tilmelding til Vandtræning for gravide

Tilmelding for nye medlemmer
1. Klik her for at åbne bookingsytemet (NY BRUGER i menuen)
2. Opret dig som nyt medlem. Husk mobilnummer og/eller mail så du får information, hvis lektionen aflyses. Hvis du allerede har et medlemsnummer, benyttes det samme medlemsnummer og kort. 

Note 
This team is also for English speaking participants. If you are interested in swimming lessons for beginners, new swimmers or free stylers  please feel free to contact idraetadm@dgi-byen.dk for further information.

DGI-byen er mere end vandkultur, det er også mødekultur, events og oplevelser ud over det sædvanlige.

CPH Conference er byens mest centrale møde- og konferencecenter - kun 100 meter fra Hovedbanen.

DGI-byens Restaurant ligger centralt placeret mellem DGI-byen og Øksnehallen. Restauranten er indrettet i en tidligere kalvestald, som har været igennem en nænsom ombygning. 

Bowling i hjertet af København. Inviter venner, familie eller kollegaer på en uforglemmelig oplevelse hvor alle kan være med. 

Tilmeld dig DGI-byens nyhedsbrev