Send Print

Bon appetit!

Centralt placeret mellem DGI-byen og Øksnehallen finder du vores hyggelige restaurant Vestauranten,  i en af de smukt restaurerede bygninger i den Brune Kødby. Restauranten er indrettet i en tidligere kalvestald, som har været igennem en nænsom ombygning til lejligheden og i dag fremstår lys og imødekommende med spændende detaljer og højt til loftet. Restauranten er åben for alle gæster, uanset om du blot ønsker at nyde en middag eller kombinere det med bowling.

Vi har lukket hver søndag fra 5. juli til og med 30. august.

Bowling og lækker mad
Afslut en hyggelig middag med en omgang bowling i CPH Bowling & Lounge, læs mere om Bowl & Buffet.

Frokost
Husk at vi serverer en lækker sommerfrokost hele sommeren.Nyd en lækker sommergazpacho, vores nye gourmet hotdog eller en af de mange andre lækre retter fra vores frokostmenu. Vi har frokost hver mandag - lørdag fra kl. 12.00 - 15.00 (1. juli - 29. august). Se frokostmenu her.

Aften
Sharing konceptet står i sommerens tegn når der tændes op for grillen. Vores kokke sørger for glødende kul, lækkert kød og tilbehør med kærlighed. Se vores aftenmenu.

Det kan vi også...
Restauranten har plads til 220 personer og tager selvfølgelig også imod hvis du vil holde barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller bryllup.

Vestauranten holder lukket fra 23. december 2015 til og med 3. januar 2016.

Ring på T /  3329 8020 eller skriv til E / event@dgi-byen.dk og få inspiration til din næste fest.