Send Print

Bon appetit!

Centralt placeret mellem DGI-byen og Øksnehallen finder du vores hyggelige restaurant Vestauranten,  i en af de smukt restaurerede bygninger i den Brune Kødby. Restauranten er indrettet i en tidligere kalvestald, som har været igennem en nænsom ombygning til lejligheden og i dag fremstår lys og imødekommende med spændende detaljer og højt til loftet. Restauranten er åben for alle gæster, uanset om du blot ønsker at nyde en middag eller kombinere det med bowling.

Efterårsgryde
Simremad er noget af det bedste når kulden sætter ind, i DGI-byens Restaurant har kokkene kreeret en virkelig lækker "Efterårsgryde". Her er tale om "comfort food" baseret på årstidens bedste råvarer. Download opskriften på "Efterårsgryde". 


Bowling og lækker mad
Afslut en hyggelig middag med en omgang bowling i CPH Bowling & Lounge,
Læs mere om Bowl & Buffet.

Prøv vores populære julebuffét
DGI-byens Restaurant har komponeret en eksklusiv og yderst velsmagende julebuffét til vores gæster. Vores julebuffét læner sig op af den klassiske smag af jul, det er smagen af traditionel julefrokost, men selvfølgelig med et tvist, så smagsløgene bliver udfordret. Fra  19. november kan du bestille vores julebuffét og det er en god idé at reservere plads allerede nu, da der bliver rift om pladserne. Se vores julebuffét her.

Har du planer om at holde julefrokost i København, så klarer vi selvfølgelig også dette, du kan evt. kombinere det med bowling i Københavns mest lækre bowlingcenter, CPH Bowling & Lounge, det er et stensikkert hit og aftenen bliver lige en tand sjovere når kollegaer, venner eller familie kæmper om at blive bowling mester.
Læs mere om Bowl & julebuffét.

Se vores juleåbningstider her.

Det kan vi også...
Restauranten har plads til 220 personer og tager selvfølgelig også imod hvis du vil holde barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller bryllup.

Vestauranten holder lukket fra 23. december 2015 til og med 3. januar 2016.

Ring på T /  3329 8020 eller skriv til E / event@dgi-byen.dk og få inspiration til din næste fest.