Send Print

Velkommen til DGI-byens HotelMed Kødbyen på den ene side og med storbyen på den anden, finder du ikke et mere centralt beliggende hotel i København. Kun 50 meter fra Københavns Hovedbanegård gør det nemt at komme til og fra DGI-byens Hotel.

DGI-byen rummer masser af muligheder. Som gæst på hotellet kan du tage en morgendukkert i Vandkulturhuset, få pulsen op i vores træningsfaciliteter eller du kan spille bowling – gratis.

Oplev at være en del af Vesterbro og Kødbyen, som er Københavns mest hippe og trendy område - fyldt med gallerier, musiksteder, restauranter, caféer, streetfood-boder og meget mere. Læs vores lyn-guide til Kødbyen for at få inspiration. 

Som turist i København er der et væld af muligheder og mange spændende ting ligger i gåafstand fra hotellet.

Vi har 5 forskellige værelsestyper, som du kan læse mere om her.

Det er altid billigst at booke direkte på vores website, hvor vi garanterer, at du får den bedst tilgængelige pris uden mellemled og skjulte gebyrer.

Pressemeddelelse
DGI-byens Hotel skal renoveres fra kælder til kvist. Vi glæder os til at give vores gæster den allerbedste hoteloplevelse i centrum af København, når vi inviterer indenfor i et nyt, urbant look med miljøvenlig fleksibilitet og detaljeomhu i dansk design. Børnefamilier kan boltre sig i værelser med køjeseng og slå sig løs i DGI-byens leisure-områder.

DGI-byens Hotels nye urbane og nordiske look er skabt i samarbejde med design- og arkitektfirmaet Spacon & X, der i år vandt den prestigefyldte FRAME-award som EMERGING DESIGNER OF THE YEAR

DGI-byen vægter miljøet, og renoveringen vil derfor også give et forbedret indeklima, ny LED-belysning og nye ventilations- og energisystemer.

”Vores gæster vil snart kunne opleve et moderne værelse med fokus på komfort og design. Vi stræber efter at blive Københavns bedste 3-stjernet hotel - og det er der stor chance for at vi bliver”, siger Frederik Møller Rosenmeier (Hotel Manager), der glæder sig til at byde alle gæster velkommen i hotellets nye, lækre design.

Læs hele pressemeddelelsen her.


Booking
WWW / Online booking
T / 3329 8070