Velkommen til CPH HotelMed Kødbyen på den ene side og med storbyen på den anden, finder du ikke et mere centralt beliggende hotel i København. Kun 50 m fra Københavns Hovedbanegård gør det nemt at komme til og fra DGI Byens Hotel.

DGI Byen rummer masser af muligheder og som gæst på CPH Hotel, en del af DGI Byen, kan du tage en morgendukkert i Vandkulturhuset, få pulsen op i vores træningsfaciliteter eller du kan spille bowling – gratis.

Oplev at være en del af Vesterbro og Kødbyen, som er Københavns mest hippe og trendy område - fyldt med gallerier, musiksteder, restauranter, caféer, streetfood-boder og meget mere. Læs vores lyn-guide til Kødbyen for at få inspiration. 

Som turist i København er der et væld af muligheder og mange spændende ting ligger i gåafstand fra hotellet.

Vi har 11 forskellige værelsestyper, som du kan læse mere om her.

Det er altid billigst at booke direkte på vores website, hvor vi garanterer, at du får den bedst tilgængelige pris uden mellemled og skjulte gebyrer.

DGI Byen renoverer hotellet og skifter navn til CPH Hotel
Vi er i fuld gang med at renovere DGI Byens hotel fra kælder til kvist. I samme forbindelse ændre hotellet navn til CPH Hotel, en del af DGI Byen. 
Vi holder åbent i hele renoveringsperioden, men hotellets receptionsområde er afspærret fra 8. oktober 2018 til og med foråret 2020. I dette tidsrum står receptionisterne klar til at tage godt imod jer i foyeren til DGI Byens Restaurant, der ligger skråt over for hotellet. Følg skilte på området. 

Vi glæder os til at give vores gæster den aller bedste hoteloplevelse i centrum af København, når vi inviterer indenfor i et nyt urbant look med miljøoptimeret fleksibilitet og detaljeomhu i dansk design. Børnefamilier kan boltre sig i værelser med køjeseng og slå sig løs i DGI Byens leisure-områder. Er du forretningsrejsende får du muligheder for at arbejde og holde fri i den rummelige lobbys rekreative zoner. Alle kan nyde et design, der kæler for detaljen, og glædes over et hotel, der har miljø og nærværende værtsskab i fokus. 

CPH Hotels nye urbane og nordiske look er skabt i samarbejde med design- og arkitektfirmaet Spacon & X, der i år vandt den prestigefyldte FRAME-award som EMERGING DESIGNER OF THE YEAR for deres samarbejde med innovationslabet Space 10 og som senest har afsluttet indretningen af Dansk Design Centers nye adresse i BLOX. 

DGI Byen vægter miljøet, og renoveringen vil derfor også give et forbedret indeklima, ny LED-belysning og nye ventilations- og energisystemer. DGI Byens partner på energirenoveringen, SustainSolutions forventer, at forbedringerne samlet vil spare mere end 100 ton CO2 årligt. 

Booking
T / 3329 8070

Vi holder dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og vær blandt de første der får information om vores arrangementer, produkter, særtilbud, konkurrencer og meget mere. Du vælger selv dine interesseområder ved tilmeldingen