Send Print

Velkommen til DGI-byens HotelMed Kødbyen på den ene side og med storbyen på den anden, finder du ikke et mere centralt beliggende hotel i København. Kun 50 meter fra Københavns Hovedbanegård gør det nemt at komme til og fra DGI-byens Hotel.

DGI-byen rummer masser af muligheder. Som gæst på hotellet kan du tage en morgendukkert i Vandkulturhuset, få pulsen op i vores træningsfaciliteter eller du kan spille bowling – gratis.

Nyd en lækker middag i DGI-byens Restaurant, som har til huse i historiske og hyggelige rammer. Lørdag, søndag og mandag har restauranten kun åbent ved forespørgsel (der er dog åbent for hotel gæster om morgenen). 


Oplev at være en del af Vesterbro og Kødbyen, som er Københavns mest hippe og trendy område - fyldt med gallerier, musiksteder, restauranter, caféer, streetfood-boder og meget mere. Læs vores lyn-guide til Kødbyen for at få inspiration.

Som turist i København er der et væld af muligheder og mange spændende ting ligger i gåafstand fra hotellet.

Vi har 5 forskellige værelsestyper, som du kan læse mere om her.

Det er altid billigst at booke direkte på vores website, hvor vi garanterer, at du får den bedst tilgængelige pris uden mellemled og skjulte gebyrer.

Booking
WWW / Online booking
T / 3329 8070