Velkommen til DGI-byens HotelMed Kødbyen på den ene side og med storbyen på den anden, finder du ikke et mere centralt beliggende hotel i København. Kun 50 meter fra Københavns Hovedbanegård gør det nemt at komme til og fra DGI-byens Hotel.

DGI-byen rummer masser af muligheder. Som gæst på hotellet kan du tage en morgendukkert i Vandkulturhuset, få pulsen op i vores træningsfaciliteter eller du kan spille bowling – gratis.

Oplev at være en del af Vesterbro og Kødbyen, som er Københavns mest hippe og trendy område - fyldt med gallerier, musiksteder, restauranter, caféer, streetfood-boder og meget mere. Læs vores lyn-guide til Kødbyen for at få inspiration. 

Som turist i København er der et væld af muligheder og mange spændende ting ligger i gåafstand fra hotellet.

Vi har 5 forskellige værelsestyper, som du kan læse mere om her.

Det er altid billigst at booke direkte på vores website, hvor vi garanterer, at du får den bedst tilgængelige pris uden mellemled og skjulte gebyrer.

DGI-byen renoverer hotel
Vi er i fuld gang med at renovere DGI-byens hotel fra kælder til kvist.
Vi holder åbent i hele renoveringsperioden, men hotellets receptionsområde er afspærret fra 8. oktober 2018 til ultimo maj 2019. I dette tidsrum står receptionisterne klar til at tage godt imod jer i foyeren til DGI-byens Restaurant, der ligger skråt over for hotellet. Følg skilte på området. 

Vi glæder os til at give vores gæster den allerbedste hoteloplevelse i centrum af København, når vi inviterer indenfor i et nyt, urbant look med miljøoptimeret fleksibilitet og detaljeomhu i dansk design. Børnefamilier kan boltre sig i værelser med køjeseng og slå sig løs i DGI-byens leisure-områder. Den forretningsrejsende får nye muligheder for arbejde og afslapning i den rummelige lobbys rekreative zoner. Alle kan nyde et design, der kæler for detaljen, og glædes over et hotel, der har miljø og nærværende værtsskab i fokus. 

DGI-byens Hotels nye urbane og nordiske look er skabt i samarbejde med design- og arkitektfirmaet Spacon & X, der i år vandt den prestigefyldte FRAME-award som EMERGING DESIGNER OF THE YEAR for deres samarbejde med innovationslabet Space 10 og som senest har afsluttet indretningen af Dansk Design Centers nye adresse i BLOX. 

DGI-byen vægter miljøet, og renoveringen vil derfor også give et forbedret indeklima, ny LED-belysning og nye ventilations- og energisystemer. DGI-byens partner på energirenoveringen, SustainSolutions forventer, at forbedringerne samlet vil spare mere end 100 ton CO2 årligt. 

DGI-byen renovates its hotel - read more here.

Booking
T / 3329 8070