Succesoplevelser med CoastZone A/S

CoastZone A/S tilbyder teambuilding, der aktiverer både hoved og krop, samt stiller skarpt på samarbejde og styrken i forskellig­heder. De skaber oplevelser, der brænder igennem og genererer en energi, som forvandler teams.
CoastZone A/S er kåret ’Årets bedste teambuildingleverandør’ de seneste tre år, og de er specialister i at sætte mennesker i bevægelse og skabe bevægelse i mennesker.

GPS Adventure
Dynamisk spil med kommunikation i højsædet

Udfold jeres samarbejde på tværs af geografi med live GPS tracking. Del viden, knæk koderne og hjælp hinanden frem til checkpunkter. Scenen er sat for en dynamisk konkurrence, hvor I mærker spændingen mellem base og felt – hele vejen til mål!

Inde & ude min. 8 personer i 3 timer: 4500 kr. + 500 kr. pr. person


Spot On
Konkurrence under åben himmel
Omgivelserne er jeres spilleplade i en aktiv quiz, hvor I bruger en tablet som stifinder og paratviden, kreativitet og taktik i kampen om point. Uret tikker, og I skal træffe en beslutning... Løs­ningerne bringer jer både tættere på mål og på hinanden.

Udendørs min. 8 personer i 2 timer: 3000 kr. + 250 kr. pr. person


Brain Game
Forskelligheder og samarbejde som middel til succes

Det intense kapløb er en øjeblik­kelig stemningsskaber! Med De 9 intelligenser som afsæt forenes teamwork og personlig intelligens i opgaveløsningen: Er du logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filo­sofisk, musisk, kropslig, inter- eller intrapersonel?

Indendørs min. 8 personer i 2 timer: 4200 kr. + 295 kr. pr. person

Kontakt CoastZone A/S
T / 7077 0077
E / info@coastzone.dk