Teambuilding

Prøv kræfter med et af vores fem forskellige teambuilding events der med sikkerhed ryster jer sammen som gruppe.

Energy Boost
Velkommen til en positiv kropslig opvågning. Gymnastik eller frisk ”benstræk” hvor alle kan være med.
Vores professionelle instruktør laver forskellige øvelser f.eks meditative stræk og bevægelser, mindre mind­ful øvelser, mentale og fysiske ener­gi boosts, sjove øvelser der får lat­teren frem eller små dansebreaks.

Varighed: 50 minutter
(eller 15 minutters bevægelse efter ønske - kun som mødebreak i løbet af dagen)

10 - 30 deltagere:
4.790 kr. inkl. moms

31 - 50 deltagere:
6.000 kr. inkl. moms

51 - 100 deltagere:
8.400 kr. inkl. moms

101 - 200 deltagere:
13.200 kr. inkl. moms

(minimum betaling for 10 personer)


Croquistegning
Så er det på tide, at du og kollegaerne udfolder de kreative evner sammen. Croquistegning går ud på, at I tegner hurtige, iagttagende skitser. Motiverne? Det er jer der deltager. I bedste kunstnerstil tegner I hinanden i forskellige positurer.

Som tegne-emne er den menneske­lige krop meget fascinerende, da den giver mulighed for at studere farver, proportioner, balance, rytme og bevægelse.
Helhedsindtrykket bliver altså dannet af en blanding af modellens ydre, proportioner, balance og bevægelse. Croquistegning udfordrer jeres evne til at observere og skitsere hurtigt – og det er altid sjovt at sammenligne de forskellige resultater.

Glæd jer til en kreativ og sjov aktivitet, I bør opleve sammen til jeres næste teambuildings-arrangement.

Varighed: 75 - 100 minutter

10 - 20 deltagere med 1 model:
Pr. person 450 kr. inkl. moms.

20 - 50 deltagere med 2 modeller:
Pr. person 395 kr. inkl. moms.


GPS Challenge - Creative city challenge
Creative City Challenge er særligt udviklet til DGI Byen med henblik på at udfordre deltagerne på en sjov og involverende måde. Vores erfaring er, at aktiviteten skaber god stem­ning og sammenhold.
Efter en kort velkomst bliver I ind­delt i hold på 4 - 8 personer. Hvert hold får udleveret en smartphone, som indeholder opgaver og spørgs­mål. Det gælder altså om at løse de forskellige opgaver på kortest tid og på mest kreative facon.

Varighed: 50 - 100 minutter (efter ønske)

15 - 20 deltagere:
Pr. pers. 450 kr. inkl. moms.

21 - 49 deltagere:
Pr. pers. 395 kr. inkl. moms.

50 - 400 deltagere:
Pr. pers. 295 kr. inkl. moms.


Kontormysteriet
Der foregår noget rigtig lusket på kontoret. Alle er under mistanke – og alle skyder skylden på hinanden. Selv den ellers så flinke fru Peder­sen fra bogholderiet virker pludselig ikke så flink længere. Det er jeres opgave at løse mysteriet.

Gennem udsagn fra kontorets personale, hemmelige spor, og praktiske opgaver skal I forsøge at opklare hvad der er sket, hvorfor det er sket, og ikke mindst hvem der gjorde det. Med inspiration i Escaperooms har vi udviklet en sjov og mystisk event, der nemt lader sig afvikle på jeres eget kontor.

V.h.a. jeres smartphones/Iphones kan I aktivere vidneudsagnene på kontorets personale, og ved at sammenholde udsagnene og løse de praktiske opgaver knækker I forhå­bentlig koden (vi tilpasser øvelserne efter gruppens ønsker).

Varighed: ca. 100 minutter   

20 deltagere:
Pr. pers. 660 kr. inkl. moms

30 deltagere:
Pr. pers. 540 kr. inkl. moms

40 deltagere:
Pr. pers. 480 kr. inkl. moms.


Klassisk Teambuilding
Klassisk teambuilding kan laves i mange afskygninger, og vi tilbyder flere forskellige varianter. Sjove øvelser der nedbryder facader med et godt grin og giver samvær på en anden måde end du er vant til.

De har alle det til fælles, at de fo­kuserer på samarbejde, kommuni­kation, kreativitet og sjov, og giver deltagerne et udbytte, som de kan bruge i dagligdagen på kontoret.

Klassisk teambuilding påkræver aktiv deltagelse. Uanset om I blot ønsker en sjov dag, skal rystes godt sammen eller skal optimere sam­arbejdet, garanterer vi, at der er noget for alle (vi tilpasser øvelserne efter gruppens ønsker).

Varighed: 50 minutter

15 - 39 deltagere:
Pr. pers. 495 kr. inkl. moms

Varighed: 100 minutter

15 - 39 deltagere:
Pr. pers. 575 kr. inkl. moms


Kontakt
T /  3329 8020
E / event@dgi-byen.dk (venligst oplys: navn, adresse, tlf, mail samt deltagerantal)

Obs! Teambuilding events skal bookes minimum 10 dage i forvejen.