Velkommen til Fridykningens univers

Ninna Kofod byder velkommen til DGI Byens introduktion til Fridykning, hvor du lynhurtigt vil blive en haj til at holde vejret og lære at bevæge dig energimæssigt besparende og med go' fremdrift.

Det mest fantastiske ved fridykning er blandingen af det miljø du befinder dig i, og den helt særlige følelse man får - under og efter et vellykket dyk.

Kurset giver dig meget mere frihed til at udforske den fantastiske verden under havets overflade sammen med andre, på en sikker og tryg måde. 

Som deltager på DGI Byens hold ’Fridykning Introduktionskursus’, bliver du guidet gennem pool-fridykningens tre discipliner; statisk og dynamisk med og uden finner. 

Kurset lægger stor vægt på sikkerhed. 

Vi starter med statisk vejrhold (STA), hvor vi ligger stille i vandoverfladen. Det er her man lærer de grundlæggende teknikker, både mentalt samt vejrtrækningsmæssigt.

Du vil hurtigt opdage, at du rent faktisk kan holde vejret meget længere end du havde regnet med!

Derefter kommer nogle aftner med DNF, hvor stilen minder meget om brystsvømning. Dernæst bliver det DYN, hvor vi skal have finner på og ud over stepperne.

Undervejs træner vi også trykudligning og neddykningsteknik i det 3,8 meter dybe springbassin (Fjeldsøen).

Udover de praktiske vandøvelser vil der indgå teori på land, vejrtrækningsøvelser og yoga.

Efter endt forløb får du udleveret et deltagerbevis, der beskriver hvilke træningsøvelser og sikkerhedsøvelser du har lært og udført.

Du kan lettere optages i Københavns Fridykkerklub eller Jernlungerne, når du kommer med kursusbeviset i hånden.

Der vil blive undervist ud fra Morten Villadsens bog ’Hold Vejret’, som du modtager gratis ved holdstart.

Din instruktør, Ninna, har en fortid indenfor konkurrencefridykning og er certificeret yogainstruktør. 

Hun har undervist siden 2012 og har nu firmaet 'Mod Dybet'.

Kom og vær med på et hold, der for alvor udvider din horisont, ændrer dit sind og din kropsbevidsthed, og åbner op for en helt ny verden.


Sted
Vandkulturhuset

Information om forløbet
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd imellem undervisningsgangene i de 8 uger, hvor forløbet varer (i den almindelige åbningstid). 

Dage
Se dage og tider her

Pris
2500 kr. pr. person

Tilmelding
Online tilmelding til Fridykning

Tilmelding for nye medlemmer
1. Klik her for at åbne bookingsytemet (NY BRUGER i menuen)
2. Opret dig som nyt medlem. Husk mobilnummer og/eller mail så du får information, hvis lektionen aflyses. Hvis du allerede har et medlemsnummer, benyttes det samme medlemsnummer og kort.