GRAFFITI - København 1984 - 2019

 - en fortælling om en by i forandring.


Vi glæder vi os til at præsentere årets sommerudstilling i Øksnehallen GRAFFITI - København 1984 - 2019. En udstilling om undergrund, identitet og visuel kultur fortalt af dem som var – og er – en del af det københavnske graffitimiljø. 

Udstillingen tager dig med på en fotodokumentarisk rejse ind i det urbane miljø i København helt tilbage fra midt-80erne og frem til i dag. Det helt særlige ved dette års udstilling er, at de mere end 100 fotografier, som bliver udstillet i Øksnehallens rå rammer, er taget af graffitikunstnerne selv.   

Fotografierne indkapsler graffitiens udvikling og ændrede udtryk igennem de sidste 35 år. Samtidig giver fotografierne et sjældent og historisk indblik i de markante ændringer og fornyelser, som har fundet sted i det Københavnske byrum. 

Som gæst i GRAFFITI - København 1984 - 2019 kan du se frem til en personlig fremvisning af graffitiens præg på bybilledet, som samtidig formår at give et øjebliksbillede af stemningen på for eksempel Hovedbanegården når et nymalet tog triller ind på perronen en grå tirsdag i 1987.