Fotoudstilling - Tag med til Uganda

Begivenhed | 17. oktober - 6. januar (2019)
Sted: DGI-byens foyer | Pris: Gratis

Organisationen Twegatte har været i Uganda for at fotodokumentere den ugandiske borgers hverdag, det er blevet til fotoudstillingen "Tag med til Uganda" som kan opleves i DGI-byens foyer.

I udstillingen kan du opleve fotografiske fortællinger, der opfordrer til indlevelse i de portrætteredes liv og hverdag set fra organisationens perspektiv: ”Vi håber, at billederne vil bidrage til en ny forståelse af befolkningen, og at beskueren vil gå herfra med varme og positivitet.”

"I 2016 blev det estimeret af ”World bank collection of development indicators” at ca. 970.000 børn under alderen 15 år, blev gjort forældreløse grundet tabet af en eller begge forældre til sygdommen HIV.
I praksis betyder det at der er ca. 970.000 mindreårige børn som pludseligt bliver forældreløse og skal til at klare sig selv uden nogen form for hjælp. De har ikke de samme muligheder, som vi har i Danmark, de har ikke det samme netværk, hverken kommunalt eller familiært, men de skal overtage voksenrollen, selvom de ikke engang er voksne endnu."

Twegatte er en NGO-organisation, der arbejder på at forbedre livsvilkårene i Ugandas udsatte områder.

16.-18. oktober 2018 kl. 09.00-15.00: Gymnastikskole i efterårsferien...

20. - 21. oktober kl. 10.00 - 17.00: Rejsemessen for Kvalitetsrejser...