Skydesportens dag 2019

Begivenhed | 12. oktober 2019 kl. 10.00-15.00
Sted: DGI Byen | Pris: Gratis

Lørdag den 12. oktober 2019 mellem klokken 10 og 15 kan du opleve stemningen på skydebanen og selvfølgelig få en smagsprøve på, hvad det vil sige at skyde med riffel eller pistol.

Det er gratis at deltage, der står instruktører klar til at hjælpe dig, dine venner og familie, og din lokale skytteforening stiller alt udstyr til rådighed. Det eneste, du skal gøre, er at medbringe billed-id eller sygesikringskort sammen med et andet id-kort.

Ro, koncentration, spænding

Det er ikke svært at ramme midten på en skydeskive - men det er svært at gøre det hver gang. Skal det lykkes, kræver det fokus, koncentration og ro i kroppen og mental balance. Heldigvis gør træning, at du bliver bedre til netop det, samtidig med at dine skud kommer tættere og tættere på midten.

Sikkerhed på skydebanen

De første mange gange, du kommer på en skydebane, vil du have en instruktør med dig, som både lærer dig at skyde og om sikkerheden i sporten. For den tager vi - selvfølgelig - meget seriøst. Der er nogle klare regler, som gælder for alle på en skydebane. Blandt andet skal alle, der vil prøve at skyde til Skydesportens Dag, kunne fremvise et billede id-kort eller et sygesikringskort sammen med et andet id-kort for at deltage.

11.oktober 2018 kl. 18.00-22.00: Kulturnatten...

14. oktober - 16. oktober 2019: Gymnastik Camp 6-10 år i...