Ditte og Louise: Gode kasser

Begivenhed | 11. marts 2020
Sted: Forsamlingshuset | Pris: 195 kr.

Ditte er møgliderlig, og hun skammer sig ikke over at have lyst til sex. Hun skammer sig heller ikke over ikke at skamme sig over det. Louise derimod craver det ikke. Faktisk ville hun hellere læse samtlige seks bind af Knausgårds »Min kamp« end at have sex.

Man kunne måske sige, at Ditte er en slut, og Louise er en snerpe. Men man kunne også lade være. For hvad er det for nogle mærkelige kasser at putte folk i? Hvad ligger der i de to ord, og hvad med alt det, der ligger imellem dem? Kan man f.eks. være snerpe om dagen og slut om natten? Kan man være seksuelt frigjort og samtidig føle stor skam? Kan man være feminist og samtidig tænde på undertrykkelse? Hvorfor er det så svært at sige fra? Og hvad er den perfekte comeback-replik, når nogen råber »gode kasser!« efter én på gaden?

I en lystig og skamløs blanding af selvbiografiske og fiktive historier, nævekamp og selvmodsigelser, tvivl og vred latter forsøger Ditte Hansen og Louise Mieritz denne aften at lægge kønsstereotyperne i graven.

Læs mere og køb billet her

24. februar - 25. februar 2020: Dance Performance...

21.-22. marts 2020: Yoga Games Helsemesse...