Kulturen har mange navne i DGI Byen

Fra kropskultur, vandkultur og madkultur til hverdagskultur og fotokunst. 

Foto med nationalt og internationalt udsyn
DGI Byen er fyldt med fotos. Ved hovedindgangen møder du udstillinger, der sætter fokus på børn, bevægelse og bæredygtighed. Ved Vandkulturhuset finder du selvfølgelig undervandsbilleder. I Bygning 55, Staldgade 12 står vores kulturpartner Fotografisk Center for udstillinger og events året rundt, og i Øksnehallen kan du hver sommer opleve store udstillinger med danske og internationale fotografer i unikke setup designet af DGI Byens eget team.

Om Fotografisk Center
Fotografisk Center er en kunsthal, som udstiller samtidsfotografi og mediekunst. Vi viser ca. fem udstillinger om året med dansk og international fotokunst. Fotografisk Center har særligt fokus på det nordiske område. Udstillingerne veksler mellem solopræsentationer og tematiske gruppeudstillinger. I forbindelse med udstillingerne arrangerer vi foredrag, seminarer, omvisninger mm. Vi laver formidlingsmateriale til alle udstillingerne. Fotografisk Center har også en fagboghandel og et scannerværksted. Se mere på: www.photography.dk

Kultur med lokalt nærvær
Vi afholder også hvert år en række koncerter, festivals og community-events som fx STRØM, J-popcon, Copenhagen Games, Copenhagen Comics og Distortion. Gå på opdagelse næste gang du skal svømme eller til konference og husk at tjekke kalenderen for koncerter, kunstmesser og kreative events. 

Har du den gode idé til en kulturbegivenhed?
Vi sætter vedkommende oplevelser på kulturprogrammet og værdsætter ris, ros og forslag fra vores gæster. Har du en idé til en koncert, en festival, et community-event eller til en messe eller konference med kulturelt eller kreativt indhold? Kunne du være vores samarbejdspartner eller sponsor til vores næste projekt?

Vi holder dig opdateret!
Tilmeld 
dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der får information om vores arrangementer, produkter, særtilbud, konkurrencer og meget mere. Du vælger selv dine interesseområder ved tilmeldingen.


Lad os høre fra dig:
E / kultur@dgi-byen.dk
T / 3329 8000