Crawl undervisning for begyndere og let øvede

Svømmehold for både begyndere og let øvede. Underviserne screener dine færdigheder og placerer dig herefter på det hold, hvor du vil få mest ud af undervisningen. Der er et begrænset antal pladser. Der vil blive sat fokus på kropspositionen i vandet, sammensætningen af ben- og armtag samt vejrtrækning. Kan man disse 3 ting, er man godt på vej. For at nå dertil vil vi gennem øvelser arbejde med de forskellige dele af crawltaget og til sidst få en sammenhængende svømmestil.

Sted
Vandkulturhuset, Idrætsbassinet 

Information om forløbet
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd i den almindelige åbningstid imellem undervisningsgangene i de 4 eller 8 uger, hvor forløbet varer. 

Pris
1245 kr. pr. person.

Tilmelding
Online tilmelding til Craw for begyndere og let øvede

Tilmelding for nye medlemmer
1. Klik her for at åbne bookingsytemet (NY BRUGER i menuen)
2. Opret dig som nyt medlem. Husk mobilnummer og/eller mail så du får information, hvis lektionen aflyses. Hvis du allerede har et medlemsnummer, benyttes det samme medlemsnummer og kort. 

Note
This team is also for English speaking participants. If you are interested in swimming lessons for beginners, new swimmers or free stylers please feel free to contact idraetadm@dgi-byen.dk for further information.