Send Print

Lej en svømmelærer


Går du og overvejer at starte på et svømmehold eller få svømmeundervisning, men er I tvivl om, hvilket hold der passer til dig? Er du en erfaren svømmer, der gerne vil blive endnu bedre – men mangler nogen til at vejlede dig? 
Søger du privatundervisning - til dig selv eller dine børn?

Nu har du muligheden for at leje en svømmelærer. Du skal blot booke og betale online og så får du en personlig svømmetræner.

Vi tilbyder privat svømmeundervisning, hvor du vil blive vejledt af DGI-byens erfarne svømmelærere, Karin Munkholm, Poul Helge Helbo Hansen, Jimmy Jepsen Bæk, Sebastian Kordt Lassen og Ann Helene Kristensen.

Op til 2 personer kan deles om en tid, uden ekstra betaling.
Hvis i er 2, der ønsker at dele en tid, så book tiden og kontakt os efterfølgende på idraetadm@dgi-byen.dk, så vi ved, at I kommer 2.

Tilmelding er inkl. entre for den tilmeldte.

Hvis ledsager(e) ønsker at gå med ind, så skal der købes entilskuerbillet til 25kr. Med en tilskuerbillet, så kan undervisningen følgesfra kanten.

Hvis ledsager(e) ønsker at deltage sammen med barnetog/eller bade, mens undervisningen står på, så skal der købes almindeligadgangsbillet.


Hvis du ønsker at booke 4 x 30 minutter, så er prisen 1350 kr. og du får en undervisning gratis. Skriv til os på idraetadm@dgi-byen.dk for booking af 4 x 30 minutter.

Få privat svømmeundervisning hver lørdag:
Kl. 08.30 - 09.00
Kl. 09.00 - 09.30
Kl. 09.45 - 10.15
Kl. 10.15 - 10.45

Hvis man ønsker undervisning på et andet tidspunkt (end lørdag), så skal man være velkommen til at sende os en forespørgsel på idraetadm@dgi-byen.dk.

Lej en svømmelærer og få privat svømmeundervisning - book her!

Vælg holdtype ved hjælp af filter (øverst på siden).