Lej en svømmelærer


Går du og overvejer at starte på et svømmehold, men er I tvivl om, hvilket hold der passer til dig? Er du en erfaren svømmer, der gerne vil blive endnu bedre – men mangler nogen til at vejlede dig? Søger du privatundervisning - til dig selv eller dine børn?

Vi tilbyder privat svømmeundervisning, hvor du vil blive vejledt af en af DGI-byens erfarne svømmelærere. Alt efter om du er voksen, barn, nybegynder eller mere erfaren har vi den helt rette instruktør til dig. Se alle instruktørprofilerne under booking. 

Op til 2 personer kan deles om en tid, uden ekstra betaling.
Hvis i er 2, der ønsker at dele en tid, så book tiden og kontakt os efterfølgende på idraetadm@dgi-byen.dk, så vi ved, at I kommer 2. Det anbefales, at begge deltagere er på nogenlunde samme niveau, så i får mest muligt ud af undervisningen.

Tilmelding er inkl. entre for den tilmeldte samt én ledsager.

Hvis øvrige tilskuere ønsker at gå med ind, så skal der købes en tilskuerbillet til 25kr. Med en tilskuerbillet, så kan undervisningen følges fra kanten (man må ikke gå i vandet). Hvis man ønsker at bade, så skal der købes en almindelig adgangsbillet.

En lektion á 30 minutter koster 450kr.

Hvis du ønsker at booke 4 x 30 minutter, så er prisen 1350 kr. – du får derved én undervisningsgang gratis.

Klippekort med 4 klip til 1350 kr. kan købes online via vores bookingsystem (klik på linket 'Klippekort' i  menuen til venstre).

Skriv til os på idraetadm@dgi-byen.dk for booking af 4 x 30 minutter.


Der kan forekomme afvigelser ved ferie, helligdage, etc.

Hvis man ønsker undervisning på et andet tidspunkt (end de nævnte tider), så er man være velkommen til at sende os en forespørgsel på idraetadm@dgi-byen.dk.

Lej en svømmelærer og få privat svømmeundervisning - book her!