Mermaid Fitness 

Svømning med havfruehale er en ny dille, som er ved at vinde indpas i Danmark. 

Prøv at svømme med havfruehale i DGI-byen. Lær de grundlæggende bevægelser og dyk og måske en enkelt havfruefigur eller 2. 

Mermaid Fitness
Få styrket din core muskulatur med lækker vandmotion iført havfruehale!
Mermaid fitness for voksne med fokus på åndedrætstræning, core-træning, muskeltoning og en lækker svømmebevægelse, som gør svømmetræningen til en leg. 
Du lærer at svømme med havfruebevægelser under vandet og med rytmisk vejrtrækning i vandoverfladen. "Stående øvelser" på dybt vand er også en del af træningen.
 
Vi bruger Mahina Merfin, som er en flot og blød monofinne, der har et fantastisk vandgreb og giver rigtig god fart til at svømme med. Købes med rabatkode efter tilmelding.
 
Havfruesvømning for børn
Havfruesvømning for børn, med fokus på teknik, koreografi, dyk og leg. 
Hvis vi kan blive enige om ekstra træning, så sætter vi en opvisning sammen til foråret. 

Havfruesvømning niveau 1 - 2, alder fra 8 år (voksne må gerne deltage)
Havfruesvømning niveau 3 - 4, alder fra 12 år (voksne må gerne deltage)

Tilmelding er inkl. entre for den tilmeldte.
Hvis ledsager(e) ønsker at gå med ind, så skal der købes en tilskuerbillet til 25kr. Med en tilskuerbillet, så kan undervisningen følges fra kanten.

Hvis ledsager(e) ønsker at deltage sammen med barnet og/eller bade, mens undervisningen står på, så skal der købes almindelig adgangsbillet.

Vi bruger Mermaid Tail For You havfruehale, som er en let og blød hale, som er nem at lave tricks med. Købes med rabatkode efter tilmelding.

Sted
Vandkulturhuset

Instruktør
Ditte Berdiin Rosenkrantz-Theil er svømmelærer og instruktør i vandmotion med ca. 20 år på bagen, og kører sin egen svømmeskole i København. Ditte er i øvrigt gammel konkurrencesvømmer.
Med dette kursus samt andre workshops og forløb bringer hun havfruesvømningen til Danmark med inspiration fra Tyskland. Ditte har opfundet en række havfruesvømmetag henover det sidste års tid.

Information om forløbet
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd i de uger, hvor forløbet varer (i den almindelige åbningstid). 

Dage
Onsdag
18.15 - 19.00 Havfruesvømning for børn, niveau 1-2, alder fra 8 år.
19.15 - 20.00 Havfruesvømning for børn, niveau 3-4 år, alder fra 12 år.
20.00 - 21.00 Mermaid Fitness.

Børnehold
Hvis ledsager(e) ønsker at gå med ind, så skal der købes en tilskuerbillet til 25 kr. Med en tilskuerbillet, så kan undervisningen følges fra kanten. Ønsker man at deltage sammen med barnet og/eller bade, mens undervisningen står på, så skal der købes almindelig adgangsbillet.

Tilmelding
Online tilmelding til Mermaid Fitness

Tilmelding for nye medlemmer
1. Klik her for at åbne bookingsytemet (NY BRUGER i menuen)
2. Opret dig som nyt medlem. Husk mobilnummer og/eller mail så du får information, hvis lektionen aflyses. Hvis du allerede har et medlemsnummer, benyttes det samme medlemsnummer og kort. 

Der tages forbehold for ændringer såfremt der ikke er deltagere nok til at oprette holdet. Beløbet refunderes udelukkende hvis DGI-byen aflyser holdet. Ellers er tilmelding bindende.