Vi elsker glade gæster i Øksnehallen


Her er hvad et par af vores kunder har at sige om deres oplevelse i Øksnehallen.

”I forbindelse med vores årlige medarbejderarrangement og fest (ca. 1000 pax) har vi de seneste par år benyttet Øksnehallen som samarbejdspartner.
De muligheder der ligger i Øksnehallen og de omkringliggende bygninger (CPH Conference, Bygning 55, DGI Byen), gør det meget attraktivt for os at benytte Øksnehallen, da vi ofte har brug for flere mødelokaler i forbindelse med vores arrangementer. Det betyder meget for vores samarbejde med Øksnehallen at de klarer alle kontakter og formaliteter når vi ønsker at benytte de andre bygninger, og vi har ”one point of entry” og kommunikerer med så få som muligt. Til gengæld føler vi os 100 % trygge med det samarbejde vi har med Øksnehallen, og med de arrangementer vi allerede har afholdt, er alt forløbet perfekt.”


”Valget faldt igen i år på Øksnehallen grundet den smukke rå hal, den centrale placering samt et yderst professionelt team, der har hjulpet og vejledt os gennem hele processen ved gennemførelsen af konferencen.”


”Efter mange års erfaring i afholdelse af shows, er Øksnehallen det bedste sted jeg til d.d. har prøvet. Servicen var i top hele vejen igennem, intet var umuligt, hurtig tilbagemelding, fantastisk location og medarbejdere der ved hvad de laver.
På selve dagen var alt klart og stillet op i god tid og under selve afholdelsen fungerede alt upåklageligt.
Helt igennem et topprofessionelt team der sikrede en god oplevelse for os og vores kunder.”