Send Print

Cookie & Persondatapolitik



Cookiepolitik for DGI-byen
Foreningen for DGIs Landscentre i København for Idræt og Kultur

CVR: 19476502

DGI-byens hjemmeside anvender cookies og lignende teknologier til at indsamle og behandle oplysninger om vores besøgendes brug af vores hjemmesider og ydelser.
I denne cookiepolitik kan du læse om, hvad en cookie er, og om vores brug af cookies og lignende teknologier. 

Cookiepolitikken gælder for vores brug af cookies på hjemmesiden www.dgi-byen.dk

Se venligst også vores persondatapolitik.

En cookie er en datafil, der overføres til din enhed (f.eks. din mobiltelefon eller din computer) for at registrere oplysninger. For eksempel kan én type cookie gøre det muligt 

for vores hjemmeside at genkende din browser, mens en anden cookie kan gemme dine præferencer og anden information.

Vores hjemmeside kan også bruge andre typer teknologi, der har en funktionalitet, der svarer til cookies, såsom web-beacons og sporings-URL'er, der indsamler oplysninger om de 

besøgende. Vi kan også bruge web-beacons og sporings-URL'er i vores beskeder til dig for at afgøre, om du har åbnet en konkret besked eller tilgået et konkret link.

Din browser kan indeholde indstillingsmuligheder, der gør det muligt for dig at afvise cookies eller kræve at du enkeltvist godkender alle cookies der placeres på din enhed. 

Bemærk venligst, at visse dele af vores hjemmeside måske ikke fungerer efter hensigten, eller måske slet ikke fungerer, hvis du ikke tillader cookies. 

Der anvendes to typer cookies på vores hjemmeside navnlig 'persistent cookies' og 'session cookies'. Session cookies vil normalt udløbe, når du lukker din browser. Persistent 

Cookies vedbliver med at være placeret på din enhed, efter du lukker din browser, og de kan blive anvendt igen, næste gang du tilgår en af vores hjemmesider.

Vores hjemmeside anvender en række cookies og relaterede teknologier til forskellige formål, herunder:

Cookies, der muliggør, faciliterer og strømliner vores hjemmesides funktionsdygtighed på tværs af forskellige hjemmesider, enheder og browser sessioner.
Cookies, der forenkler din adgang til og brug af vores hjemmesider og gør adgangen mere smidig.

Cookies, der monitorerer og analyserer ydelsen, driften og effektiviteten af vores hjemmeside, så vi kan forbedre og optimere den.

Cookies, der viser dig indhold (som kan indeholde markedsføring), der er mere relevant for dig, herunder f.eks. ved at individualisere indholdet i nyhedsbreve, hvis du har givet 
samtykke til at modtage nyhedsbreve fra os.

Cookies, der opdager og forhindrer svig eller andre ulovlige handlinger.Vi kan også tillade vores forretningspartnere, at placere cookies på din enhed. Vores partneres cookies placeres med henblik på at indsamle oplysninger, så de kan levere ydelser til os.



Persondatapolitik for DGI-byen
Foreningen for DGIs Landscentre i København for Idræt og Kultur

CVR: 19476502

Når du køber varer eller ydelser fra eller i øvrigt interagerer med DGI-byen behandler DGI-byen dine personoplysninger som dataansvarlig.

I dette dokument beskriver vi vores behandling af dine personoplysninger, når du køber varer eller serviceydelser fra os, og/eller når du tilmelder dig et eller flere af vores nyhedsbreve.

Nederst beskriver vi dine rettigheder i henhold til gældende lovgivning, og hvordan du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores behandling af dine 
personoplysninger.

Vi henviser i øvrigt til vores cookiepolitik, hvor vi har beskrevet hvordan, vi bruger cookies og lignende teknologier.

Behandling af personoplysninger når du køber produkter, serviceydelser, medlemskaber og undervisning af os.

Når du handler med os som gæst eller kunde, bliver du bedt om at oplyse fx navn, e-mail, kortoplysninger og andre kontaktoplysninger, som er relevante for dit køb af produkter, serviceydelser, medlemsskaber og undervisning af os.

Vi behandler derudover din e-mailadresse og oplysninger om dit køb for at kunne sende tilbud til dig, såfremt betingelserne herfor i markedsføringsloven er overholdt.

Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.

Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores databehandlere. Dette er eksempelvis tilfældet, når vores data blive hostet hos en ekstern 

leverandør, og når en professionel betalingsfacilitator varetager modtagelsen af din betaling på vegne af os.

Når du kommer som gæst eller kunde i DGI-byen, kan du blive optaget på vores videoovervågning. Videoovervågningen sker som led i sikkerheds- og kriminalitetsforebyggelse og fungerer derudover som et tryghedsskabende tiltag for medarbejdere og gæster.

Personoplysninger kan også være oplysninger om handicap, allergier, særlige fødevarepræferencer og andre helbreds- eller medicinoplysninger, som du som gæst eller kunde frivilligt afgiver til os af sikkerhedsmæssige hensyn eller fordi de har betydning for DGI-byens servicering af dig.

Ud over de oplysninger, du afgiver til DGI-byen, kan DGI-byen også indhente eller behandle oplysninger fra tredjepart, f.eks. rejse- eller eventbureauer. Det er i disse tilfælde 

tredjeparts ansvar at informere dig som gæst eller kunde om DGI-byens persondatapolitik og at indhente fornødent samtykke til behandling af personfølsomme oplysninger.

Det er kun ansatte i DGI-byen, som i kraft af deres jobfunktion har behov for de registreredes personoplysninger, der har adgang til dem.

Som udgangspunkt opbevarer vi data om dine køb i op til 6 år efter kundeforholdet er afsluttet, hvorefter de slettes.

Er du leverandør til DGI-byen beder vi ligeledes om navn, e-mail, CVR.-nummer, kortoplysninger og andre kontaktoplysninger, som er relevante for vores køb hos dig og vi behandler dem på samme vis som vores gæsters og kunders.

Behandling af personoplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, registrerer vi kun din e-mailadresse, som udelukkende bruges til at kunne sende dig vores nyhedsbreve.

Vi bruger også cookies og lignende teknologier til at spore dine handlinger på DGI-byens og Øksnehallens hjemmesider og sociale medier. 

Disse oplysninger bruges ligeledes til at kunne individualisere de tilbud og nyheder, vi sender til dig. Se i øvrigt vores cookiepolitik, hvor vi beskriver vores brug af cookies og lignende teknologier.

Vi behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, som du afgiver ved tilmeldelsen til vores nyhedsbreve. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive en e-mail til marketing@dgi-byen.dk eller framelde dig direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig.

Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.

Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores databehandlere. Dette er eksempelvis tilfældet, når vi lader vores data blive hostet hos en ekstern leverandør, og når vi lader en professionel betalingsfacilitator varetage modtagelsen af din betaling på vegne af os.

Som udgangspunkt behandler vi personoplysningerne indtil du tilbagetrækker dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve.


Dine rettigheder 

Du kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler, der vedrører dig.

Du kan ligeledes gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, herunder eksempelvis bede os rette, slette, begrænse, overføre eller stoppe behandlingen.

For alle sådanne henvendelser kan du blot rette henvendelse via de nedenfor angivne kontaktoplysninger.

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via:

DGI-byen
Att. DPO
Tietgensgade 65
1704 København V
E-mail: dpo@dgi-byen.dk

Såfremt du vil indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre dette til Datatilsynet

Dette dokument vil løbende blive opdateret.
Sidst opdateret: 25. maj 2018

Din nuværende cookie indstilling