Personlig træning

Har du brug for at opnå de fysiske mål du altid har drømt om? Så er en personlig træner det du har brug for! Få hjælp til træningsprogram, motivation og inspiration til den helt rigtige kostplan.

DGI-byens personlige træner Jimmy Jepsen Bæk kan hjælpe dig med at lave de helt rigtige øvelser, så du ikke spilder tiden med nytteløs træning.

Jimmy er certificeret personlig træner i European Register of Exercise Professionals (europe active), han er desuden certificeret instruktør i mountainbike, svømning, parkour og crossfit fra Paul Petersens idrætsinstitut.

"Personlig træning handler for mig om at finde balancen mellem en hektisk hverdag og en sund livsstil, hvor der både er plads til familieliv, arbejdsliv og selvfølgelig det sunde liv.

Fokus i den personlige træning vil derfor være at finde en struktur for din træning og få lavet en ordentlig kostplanlægning. Begge dele fører til at man gennem forløbet kan se synlige ændringer som følge af en sund livsstill. Forløbet er ikke et quick fix, men skal derimod blive en del af dit liv."

Lej en personlig træner
- 1.5 times personlig træning, hvor der er fokus på teknik og korrekt udførelse af øvelser
- Mulighed for at få gennemgået et medbragt træningsprogram

Pris - 500 kr.


Personlig træning 1
- Træningsprogram
- Kostplan
- 30 minutters samtale om mål og behov
- 2 træningssessioner med personlig træner
- 4 gange gratis entré (udover planlagt træning med instruktør) til Vandkulturhuset og Træningshuset (gyldig i 3 måneder)

Pris - 2000 kr.

Personlig træning 2
- Træningsprogram
- Kostplan
- 1 times samtale om mål, forventninger og behov
- 4 træningssessioner med personlig træner
- 8 gange gratis entré (udover planlagt træning med instruktør) til Vandkulturhuset og  Træningshuset (gyldig i 3 måneder)

Pris - 3500 kr. 

Sæt lidt krydderi på din træning med saunagus eller prøv et af vores Aquahold, som er yderst velegnet til hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes eller ønsker skånsom træning. 

Online booking via mail til idraetadm@dgi-byen.dk eller ring på 3329 8311 for mere information.