ShareFood
Farvel buffét. Goddag madglæde.


Vi har skabt en hyggelig madoplevelse i DGI Byen, som vi har valgt at kalde ShareFood. Vi har afskaffet bufféten, vi serverer ShareFood ved bordet, mad som I kan dele og nyde sammen.

Maden bliver serveret på fade ved bordet, og retterne er baseret på sæsonens udsving og de friskeste råvarer fra såvel grønttorvet som slagteren og fiskehandleren. 

ShareFood er indført for at løfte det gastronomiske niveau i forhold til den klassiske buffét, og for at man kan nyde made sammen fra start til slut. Men, ShareFood har også en anden positiv effekt, ud over der er større madglæde, så er der også mindre madspild.

Med ShareFood flytter vi fokus fra kvantitet til kvalitet, og vi kan samtidig præsentere maden mere indbydende og appetitligt end på de store fade, der kendetegner den klassiske buffet.

Vores dygtige kokketeam har med ShareFood fået en enestående chance for at kunne udvikle deres faglige kunnen og færdigheder i et køkken. Det er motiverende for dem at tænke nyt og udvikle nye spændende retter.

ShareFood koster 295 kr. pr. person.

Kombiner evt. en hyggelig ShareFood middag med en tur i DGI Byens Bowling sammen med venner, familie eller kollegaer. 

Ring på T /  3329 8020 eller skriv til E / restaurant@dgi-byen.dk og få inspiration til din næste fest.