Send Print

Sommer Bootcamp

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til at tilmelde dit barn dette års Sommer Bootcamp. 

Read english version here.

På denne bootcamp sætter vi fokus på, at børnene igen skal kaste sig ud i at lege og bade, og hvad er vigtigere end solcreme når man er ude og bade? 

Det er, at man kan være med til at redde et liv, hvis uheldet skulle være ude. Børnene lærer hvordan man udøver livreddende førstehjælp, hvordan man bjærger en person der ikke kan svømme og hvordan man forebygger en drukneulykke.

Udover førstehjælp og livredning vil børnene få nogle fantastiske dage, når de sammen med DGI-byens dygtige instruktører, bliver udfordret på deres boldøjne. Vi skal spille 

Beach volley à la Vesterbro, spille Street Soccer på det røde tag og prøve kræfter med Urban Movement på de rå materialer og omgivelser. 

Hvis vejret er med os, vil al aktivitet foregå ude i den friske luft. Og bliver det i stedet en klassisk dansk sommer, fyldt med regn, har vi altid en tør hal i baghånden.

DGI-byen sørger naturligvis for forplejning begge dage. Børnene møder ind kl. 9.00, hvor vi spiser morgenmad sammen. Efterfølgende bliver børnene delt op i hold, og så giver vi den rigtig gas!

Instruktørerne sørger ligeledes for at holde blodsukkeret oppe hos børnene i kampens hede, ved at servere frisk frugt og en god frokost.

Vi samles og afslutter fælles i DGI-byens café kl. 15.00, hvor de glade og trætte børn kan afhentes.

Online Booking
https://dgi-byen.halbooking.dk?holdnr=2346

Aldersgruppe
9 - 12 år

Tidspunkt 
3. - 4. juli
Kl. 09.00 - 15.00 

Tilmeldingsfrist
29. juni

Mødested
Vi mødes i DGI-byens Café.

Pris inkl. Forplejning
680 kr.

Antal pladser
30

NB! Voksne ingen adgang. Men I er velkomne til at svømme et par runder i Vandkulturhuset, eller nyde en kop kaffe i caféen.