Kom i form i DGI Byen


Vil du tæve vennerne i en omgang badminton, gå til idræt i en forening, svømme i fred og ro, eller træne styrke og kondi i et lille og hyggeligt træningscenter? I DGI-byen er der mange forskellige muligheder for at komme i form. Vælg det der passer til dig.


Vores udendørs FlexFodboldbaner er åbne hele året, hvor du kan invitere venner og kollegaer til en omgang fodbold. FlexFodboldbanen er forholdsvis lille (18,5 x 10 meter) beregnet til 4 mod 4. Men, det er jer der bestemmer om i vil spille alt fra 1 mod 1 til lige så mange som i synes er sjovt. Banen er tillukket som et bur, der netop gør, at bolden holdes i spil og pulsen forbliver høj. Læs mere her.

Har du allerede en medlemsprofil hos DGI Byen, så kan du booke hold, finde medlemsinfo og meget andet i vores online medlems- og bookingsystem.

Sport & Kultur
T / 3329 8080
E / idraetadm@dgi-byen.dk

Vi holder dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og vær blandt de første der får information om vores arrangementer, produkter, særtilbud, konkurrencer og meget mere. Du vælger selv dine interesseområder ved tilmeldingen.