Historisk bygning med stærke rødder i det københavnske kulturlivØksnehallen er en elegant, historisk bygning placeret i det livlige og trendy Kødbyen. Det spektakulære, fleksible rum tiltrækker nogle af verdens dygtigste fotografer og kunstnere, men populariteten skyldes ikke kun rummet. Personalets kompetencer og erfaring er med til at gøre en udstilling i Øksnehallen til en unik oplevelse.

I Øksnehallen har vi de sidste 10 år løbende haft store sommerudstillinger. Man har bl.a. kunne opleve Africa Reframed med fokus på moderne kunst fra Afrika, Søren Solkærs fortryllende SURFACE fotoudstilling der gik helt tæt på streetart kunstnere fra hele verdenen, den fantastiske National Geographic og mange andre fænomenale udstillinger.

Det er kunst med kant, kvalitet og internationalt udsyn. Udstillinger der balancerer mellem det klassiske og det ukendte, det sikre og det vovede.

Øksnehallen er en del af DGI-byen og et af Københavns mest attraktive og specielle udstillingsrum for kultur- og erhvervslivet.

Download vores udstillingskatalog 'Udstillinger i Øksnehallen 2009 - 2018' her.EXPOSURE  Dansk modefotografi i glimt
Med udstillingen 'EXPOSURE – Dansk modefotografi i glimt' præsenterede Øksnehallen modefotografiet som en selvstændig genre og gav et unikt indblik i modefotografiets verden.

På udstillingen hyldede vi modemagasinet og modefotografiet. Det skete med billeder fra en lang række passionerede, danske fotografer, der arbejder på internationalt niveau og som alle har sat deres præg på modemagasiner, blandt andet Eurowoman og DANSK Magazine.GADEFOTOGRAFI 1917 - 2017 – en hyldest til hverdagen
Udstillingen i 2017 var en hyldet til hverdagen og gadefotografiet som et meget bredt begreb.

Udstillingen repræsenterede fotografer/kunstnere fra hele verden men med vægt på Skandinavien.

Vivian Maier var udstillingens hovednavn. Repræsenteret af en stor vandreudstilling: Vivian Maier – In Her Own Hands.


Africa Reframed - 2016 - Commerce & Culture


Africa Reframed - Commerce & Culture
I 2016 præsenterede Øksnehallen i samarbejde med Commerce & Culture udstillingen AFRICA REFRAMED, der viste Afrika fra nye vinkler iscenesat af nogle af tidens mest stilskabende, afrikanske fotografer, designere og filmskabere.

Se video fra udstillingen Africa Reframed her.


SURFACE - Søren SolkærSURFACE - Søren Solkær
I 2015 præsenterede Øksnehallen fotograf Søren Solkærs soloudstilling SURFACE: en fotografisk manifestation af genren street art og dens udøvere.

Se video fra udstillingen SURFACE her.

National Geographic - 125 Years Anniversary ExhibitionNational Geographic - 125 Years Anniversary Exhibition
I 2013 præsenterede Øksnehallen i samarbejde med National Geographic en unik 125 Years Anniversary Exhibition.


IKONISKE FOTOGRAFIER - Steve McCurry
IKONISKE FOTOGRAFIER - Steve McCurry
I 2012 præsenterede Øksnehallen en retrospektiv udstilling af den prisbelønnede MAGNUM-fotograf Steve McCurry, hvis foto Afghan Girl inspirerede udstillingens titel IKONISKE FOTOGRAFIER.


Love me - Zed NelsonLove me - Zed Nelson
I 2010 præsenterede Øksnehallen den prisvindende, engelske Zed Nelsons fotografiske refleksion af samtidens skønhedsideal i udstillingen LOVE ME. I udstillingen mødte vi de kulturelle og kommercielle kræfter, der driver den globale besættelse af ungdom og skønhed.


CLOSER - Søren Solkær


CLOSER - Søren Solkær
I 2009 præsenterede Øksnehallen fotograf Søren Solkærs retrospektive soloudstilling CLOSER, der i et heterogent udstillingsdesign dokumenterede Solkærs mangeårige virke som portrætfotograf af rockmusikere.