Vandtræning for gravide

Opnå velvære og god form under graviditeten. Du kan starte efter 14. graviditetsuge, og du behøver ikke at kunne svømme for at deltage.

For gravide er der særlige fordele ved at træne i vand. Vandets opdrift gør at tyngdepåvirkningen er væsentlig mindre end på land, så kroppen føles lettere. Vandet er mobilt og dets modstand aktiverer alle kroppens muskler. Vandet yder et blidt pres på huden, som stimulerer venepumpen, hvilket forebygger og afhjælper hævelser i ben og hænder.

Vi vil have fokus på hensigtsmæssig kropsholdning og arbejde med forskellige redskaber, lave øvelser for led, kredsløb, styrke, udstrækning og afspænding. Øvelserne tilpasses den enkelte deltager og der gives flere sværhedsgrader, så alle kan være med. 

Max. 16 deltagere per hold.

Sted
Vandkulturhuset, Idrætsbassinet 

Information om forløbet
Det er muligt at træne 1 x ugentligt på egen hånd imellem undervisningsgangene i de 8 uger, hvor forløbet varer (i den almindelige åbningstid). 

Pris
1245 kr. pr. person for 8 undervisningsgange.   

Tilmelding
Online tilmelding til Vandtræning for gravide

Tilmelding for nye medlemmer
1. Klik her for at åbne bookingsytemet (NY BRUGER i menuen)
2. Opret dig som nyt medlem. Husk mobilnummer og/eller mail så du får information, hvis lektionen aflyses. Hvis du allerede har et medlemsnummer, benyttes det samme medlemsnummer og kort. 

Note 
This team is also for English speaking participants. If you are interested in swimming lessons for beginners, new swimmers or free stylers  please feel free to contact idraetadm@dgi-byen.dk for further information.